Nieuws

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur genomineerd voor MEETINGS Award!

23 sep 2018

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is een van de acht genomineerden voor de MEETINGS® Award in de categorie ‘Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2018’. Bob van Herpen, hotelmanager van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur: “Iedere dag werken wij met passie en plezier en dragen we bij aan succesvolle bijeenkomsten. Deze nominatie voelt als een pluim op ons werk!”.

Meer lezen

Start bouw Galaxy Tower als nieuwe eyecatcher van Utrecht, met 317 appartementen en Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel

19 jul 2018

Met het onthullen van het bouwbord, zijn op 18 juli de grondwerkzaamheden voor de realisatie van de Galaxy Tower op het Jaarbeursplein te Utrecht, officieel gestart. Naar verwachting zal de bouw zo’n 3 jaar duren en zal naar een oplevering in het voorjaar van 2021 worden toegewerkt.

Meer lezen

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe moderne make-over die aansluit bij uitstraling van het vernieuwde stationsplein.

17 mei 2018

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationale gerechten om je vingers bij af te likken en uitzicht op het levendige stationsplein bieden volop reden om eens een bezoek te brengen aan het gerestylde restaurant, gelegen in het monumentale Jugendstil pand waarin het hotel is gevestigd.

Meer lezen