Nieuws

Amrâth Hotel Lapershoek - Arenapark verlengt samenwerking met MBO College Hilversum

23 apr 2021

Afgelopen februari hebben Amrâth Hotel Lapershoek - Arenaparken MBO College Hilversum de handen ineen geslagen om horecastudenten in de huidige omstandigheden toch een stageplaats te kunnen bieden in een representatieve werkomgeving. Hiervoor tekenden zij een samenwerkingsovereenkomst die initieel voor 2 maanden werd aangegaan. Inmiddels hebben directievoorzitter Jeroen Ankersmit van MBO College Hilversum en Operationeel Directeur David Dreese van Amrâth Hôtels wegens wederzijds succes de samenwerkingsovereenkomst verlengd.

Meer lezen

Stageprobleem horecastudenten van MBO College Hilversum grotendeels opgelost door unieke samenwerking met Amrâth Hotel Lapershoek

2 feb 2021

Amrâth Hotel Lapershoek, General Manager David Dreese en MBO College Hilversum, Algemeen Directeur Jeroen Ankersmit, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Per 1 februari gaan ongeveer 40 horecastudenten stagelopen en zo ook praktijkervaring opdoen bij Amrâth Hotel Lapershoek. De stageperiode loopt in ieder geval tot 16 april. Zeker in deze coronaperiode waarbij het voor horecastudenten lastig is om een stageplaats te vinden een mooie uitdaging. Door deze samenwerking zorgen wij er ook voor dat de studenten geen studievertraging oplopen.

Meer lezen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus vereeuwigd in miniatuur van bijna 15.000 LEGO steentjes

29 jan 2021

In aanloop naar de opening van het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen werd in december 2020 al in bijzijn van burgemeester Jan van Zanen, een sneak preview gegeven van Miniland, een in LEGO®  vertaalde impressie van markante gebouwen in Den Haag en Scheveningen. In Miniland neemt Grand Hotel Amrâth Kurhaus met trots een prominente plek in.

Meer lezen