Nieuws

Stageprobleem horecastudenten van MBO College Hilversum grotendeels opgelost door unieke samenwerking met Amrâth Hotel Lapershoek

2 feb 2021

Amrâth Hotel Lapershoek, General Manager David Dreese en MBO College Hilversum, Algemeen Directeur Jeroen Ankersmit, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Per 1 februari gaan ongeveer 40 horecastudenten stagelopen en zo ook praktijkervaring opdoen bij Amrâth Hotel Lapershoek. De stageperiode loopt in ieder geval tot 16 april. Zeker in deze coronaperiode waarbij het voor horecastudenten lastig is om een stageplaats te vinden een mooie uitdaging. Door deze samenwerking zorgen wij er ook voor dat de studenten geen studievertraging oplopen.

Meer lezen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus vereeuwigd in miniatuur van bijna 15.000 LEGO steentjes

29 jan 2021

In aanloop naar de opening van het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen werd in december 2020 al in bijzijn van burgemeester Jan van Zanen, een sneak preview gegeven van Miniland, een in LEGO®  vertaalde impressie van markante gebouwen in Den Haag en Scheveningen. In Miniland neemt Grand Hotel Amrâth Kurhaus met trots een prominente plek in.

Meer lezen

Blozende engeltjes laten Kurzaal van Grand Hotel Amrâth Kurhaus weer stralen

17 dec 2020

Ze zijn weer te bewonderen! Na ruim 100 jaar zijn de engeltjes die de hoofdrol spelen in de plafondschilderingen die de koepel van de Kurzaal sieren, weer in volle glorie aan de oppervlakte gebracht. Afgestoft en opgefrist geven de engelen met hun blozende wangetjes opnieuw prominent acte de présence in de beroemde Kurzaal en vrolijken zij in stille aanwezigheid elk muzikaal optreden, zakelijk of feestelijk samenzijn met hun aanwezigheid op.

Meer lezen