Nieuws & Pers

Amrâth Hôtels opent haar 15e hotel en verwelkomt eerste gasten in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

10 okt 2017

Op maandag 9 oktober 2017, na een bouwperiode van 7 maanden, heeft General Manager Jesper Lauersen de eerste hotelgasten ontvangen in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp.

Meer lezen

Beroemde gastenboek Grand Hotel Amrâth Kurhaus krijgt vervolg met derde editie

26 jul 2017

In 1893 werd het befaamde gastenboek van het Kurhaus voor het eerst getekend door de Nederlandse koningin Wilhelmina, die het Kurhaus op dertienjarige leeftijd met haar moeder Koningin-Regent Emma bezocht. Het tweede boek, met een golfachtige blauw leren omslag, beslaat bijna 40 jaar bijzondere gasten die zijn verbleven in het historische hotel.

Meer lezen

Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer kopen 330 hoogwaardige nieuwbouwappartementen in Utrecht van Amrâth Hôtels

10 feb 2017

Amrâth Hôtels & Restaurants en SPF Beheer namens Stichting Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer hebben een overeenkomst gesloten voor de koop van 330 vrijesector huurwoningen in het project ‘Galaxy Tower’ gelegen aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Amrâth realiseert een iconisch gebouw met een luxe viersterrenhotel van 250 kamers en welnessvoorzieningen en daarboven 21 verdiepingen met appartementen.

Meer lezen