Nieuws

Start bouw Galaxy Tower als nieuwe eyecatcher van Utrecht, met 317 appartementen en Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel

19 jul 2018

Met het onthullen van het bouwbord, zijn op 18 juli de grondwerkzaamheden voor de realisatie van de Galaxy Tower op het Jaarbeursplein te Utrecht, officieel gestart. Naar verwachting zal de bouw zo’n 3 jaar duren en zal naar een oplevering in het voorjaar van 2021 worden toegewerkt.

Meer lezen

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe moderne make-over die aansluit bij uitstraling van het vernieuwde stationsplein.

17 mei 2018

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationale gerechten om je vingers bij af te likken en uitzicht op het levendige stationsplein bieden volop reden om eens een bezoek te brengen aan het gerestylde restaurant, gelegen in het monumentale Jugendstil pand waarin het hotel is gevestigd.

Meer lezen

Grand Hotel Amrâth Amsterdam viert voltooiing van uitbreiding Scheepvaarthuis met feestelijke onthulling glas in lood kunstwerk Christie van der Haak

20 apr 2018

Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft op 19 april de voltooiing van de uitbreiding van het hotel met 40 hotelkamers feestelijk gevierd met de onthulling van een glas in lood kunstwerk naar ontwerp van Christie van der Haak. Met het gereed komen van de nieuwbouwkamers aan de Binnenkant en Buiten Bantammerstraat en de toevoeging van de unieke glas in lood koepel komt er een eind aan de ruim twintigjarige ontwikkeling en transformatie van het Scheepvaarthuis; van sleets GVB kantoor tot vijfsterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Meer lezen