Culinair genieten bij Amrâth Restaurants

Waves at the Kurhaus - Scheveningen

Restaurant Waves heeft het grootste terras van Scheveningen en beschikt verder over een bar en serre. De chef-kok schotelt u de heerlijkste gerechten voor en het uitzicht doet de rest. De speciale culinaire arrangementen zorgen voor een onvergetelijke avond.

Bezoek website

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Tijdens een heerlijke lunch of uitgebreid diner kunt u culinair genieten in Grand Restaurant de l'Empereur. Het hotel biedt vele culinaire arrangementen aan voor een gezellige avond uit! In de hotelbar kunt u tevens terecht voor een drankje en klein hapje.

Bezoek website

Bar-Lounge - Amsterdam

Nagenieten van een dagje Amsterdam kan tot laat in de avond, onder het genot van een verrukkelijk drankje in de Bar-Lounge. Hier heeft u prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Bezoek website

Brasserie-Restaurant in Born-Sittard

In de ruim opgezette en sfeervolle brasserie van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Hiernaast kunt u op een zonnige dag genieten op het terras met uitzicht op het Limbrichter Bos.

In de brasserie kunt u à la carte dineren. De keuken is Frans georiënteerd waarbij veel gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten.

Bezoek website

Restaurant Vivaldi - Hilversum

Bij Restaurant Vivaldi kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de serre, een sfeervolle, lichte ruimte, waarvan het glazen dak op een zonnige dag kan worden geopend.

Bezoek website

Restaurant Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Restaurant Amrâth Hotel Media Park Hilversum biedt plaats aan 70 gasten voor ontbijt, lunch en diner. Er worden internationale gerechten geserveerd, met een scala aan keuzes voor jong en oud. 

De vriendelijke sfeer van het restaurant maakt het ideaal voor formele of informele bijeenkomsten voor zowel zakelijke als persoonlijke gelegenheden.

Bezoek website