Culinair genieten bij Amrâth Restaurants

Waves at the Kurhaus - Scheveningen

Restaurant Waves heeft het grootste terras van Scheveningen en beschikt verder over een bar en serre. De chef-kok schotelt jou de heerlijkste gerechten voor en het uitzicht doet de rest. De speciale culinaire arrangementen zorgen voor een onvergetelijke avond.

Bezoek website 

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Tijdens een heerlijke lunch of uitgebreid diner kun je culinair genieten in Grand Restaurant de l'Empereur. Het hotel biedt vele culinaire arrangementen aan voor een gezellige avond uit! In de hotelbar kun je tevens terecht voor een drankje en klein hapje.

Bezoek website

Bar Lounge - Amsterdam

Nagenieten van een dagje Amsterdam kan tot laat in de avond, onder het genot van een verrukkelijk drankje in de Bar Lounge. Hier heb je prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Bezoek website

Restaurant Vivaldi - Hilversum

Bij Restaurant Vivaldi kun je heerlijk genieten van een ontbijt, lunch of diner. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de serre, een sfeervolle, lichte ruimte, waarvan het glazen dak op een zonnige dag kan worden geopend.

Bezoek website

Restaurant Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Restaurant Amrâth Hotel Media Park Hilversum biedt plaats aan 70 gasten voor ontbijt, lunch en diner. Er worden internationale gerechten geserveerd, met een scala aan keuzes voor jong en oud. 

De vriendelijke sfeer van het restaurant maakt het ideaal voor formele of informele bijeenkomsten voor zowel zakelijke als persoonlijke gelegenheden.

Bezoek website
Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Wees welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen. De menukaart is met zorg samengesteld en brengt traditionele gerechten uit de Franse keuken in een hedendaags jasje. Bij Amrâth Berghotel in Amersfoort kun je heerlijk genieten van ontbijt, lunch of diner. 

Bezoek website
Restaurant Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Restaurant Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Na een dag hard werken of vlak voor vertrek naar het vliegveld is het heerlijk vertoeven op onze groene terrassen. In het restaurant geniet je van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. De kaart wordt gekenmerkt door biologische en duurzame producten en vegetarische en veganistische gerechten.

Bezoek website