Unieke locatie voor privé en zakelijke events

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

De prachtige zalen van Grand Hotel Amrâth Kurhaus worden gebruikt om jouw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst in alle opzichten te laten slagen. Je kunt bij het hotel met een gezelschap van 2 tot 1250 personen terecht. 

Het hotel heeft zalen met zeezicht en terras, zalen met een podium, zalen waar je prettig kunt vergaderen en zalen die uitnodigen tot dansen.

Bezoek website Informatie aanvragen

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is een unieke vergader- en evenementenlocatie. De 8 zalen bieden ruimte aan maximaal 250 personen. De zalen zijn onder meer geschikt voor een vergadering, presentatie, receptie of diner.  

De locatie is goed bereikbaar, de ruimtes hebben een uniek karakter en beschikken over daglicht.

Bezoek website Informatie aanvragen

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, recepties, diners en feesten in Hilversum. De vergaderlocatie beschikt over 9 multifunctionele zalen die ruimte biedt aan 600 personen.

Het hotel ligt op 5 minuten rijden vanaf de A1 en A27 en ligt op loopafstand vanaf het station. Je kunt bij onze vergaderlocatie gratis parkeren.

Bezoek website Informatie aanvragen

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is een ideale omgeving voor particuliere zakelijke bijeenkomsten, seminars, trainingen of familiefeesten. Het hotel heeft 3 moderne, gastvrije, multifunctionele vergaderzalen met de nieuwste moderne technologie en een serre.

De vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en gratis Wi-Fi. Om aan jouw wensen te voldoen zijn er diverse opstellingen mogelijk. 

Bezoek website Informatie aanvragen

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is een bijzondere vergader- en evenementenlocatie. De ideale locatie voor gezelschappen tot 1.250 personen, voor een vergadering, receptie, feest of ander event. Tevens een officiële trouwlocatie!

Het hotel is goed bereikbaar en ligt aan de overkant van het Centraal Station. Maastricht-Aachen Airport ligt op 10 minuten rijden van het hotel. Er is een ondergrondse parkeergarage aanwezig.

Bezoek website Informatie aanvragen

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Amrâth Grand Hotel Frans Hals biedt diverse multifunctionele zalen met daglicht aan, in zowel het eigen hotel als dichtbijgelegen externe locaties. 

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct onder het hotel kun je de auto betaald parkeren bij parkeergarage “De Appelaar”. 

Tevens is het hotel gelegen op 30 minuten van Amsterdam en Schiphol en is door deze centrale locatie uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of een (privé) diner in Haarlem.

Bezoek website Informatie aanvragen

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp beschikt over 2 soortgelijke zalen met veel daglicht, gratis Wi-Fi en de diverse vergaderfaciliteiten. De vergaderzalen bieden plaats aan 12 personen. Daarmee zijn de identieke ruimtes zeer geschikt voor vergadering of privé bijeenkomsten.

 

Bezoek website Informatie aanvragen