Nadia Al-Kaylani nieuwe nieuwe General Manager Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Nadia Al-Kaylani nieuwe nieuwe General Manager Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

14 september 2022

Nadia Al-Kaylani is per 15 augustus 2022, als opvolger van Adriënne Tjepkema, aangesteld als General Manager van Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Nadia was reeds werkzaam als assistent manager van het hotel en heeft de haar geboden kans om verder te gaan als General Manager van het hotel dankbaar geaccepteerd. 

Nadia Al-Kaylani
Uit de verschillende opleidingen die Nadia afrondde en nog steeds volgt, komt Nadia’s leergierigheid en ambitie duidelijk naar voren. Aanvullend op haar studie Travel & Hospitality in 2020 besloot ze dan ook, naast haar fulltime baan, een deeltijd studie International Business aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen.

Vanuit haar opleidingen liep ze stages in de front office bij Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw en Grand Hotel Amrâth Kurhaus, waar ze voor het eerst in 2019 in dienst trad bij Amrâth Hôtels. In 2020 nam ze een zijstap in haar hotelcarrière toen ze als Marketing Expert in dienst trad bij Facebook, maar omdat ze het werken in een hotel miste keerde ze in 2021 terug in de gastvrijheidsindustrie als Front Office Supervisor bij Hotels van Oranje. Haar ambitie om door te groeien naar hotelmanager leidde haar uiteindelijk naar Amrâth Apart-Hotel Badhoevedorp, waar ze in februari 2022 startte als assistent manager en nu dus per 15 augustus de rol van General Manager heeft aangenomen.

Nadia is trots en blij met de kans die ze heeft gekregen: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de kans om mijn ambities waar te maken en het mooie Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp te mogen gaan leiden. Wij ontvangen veel expats in ons hotel die een bestaan in Nederland willen opbouwen en hierdoor hun thuis achterlaten. Het is dan ook een uitdaging voor mij en mijn team om onze gasten het gevoel te geven dat hun tijdelijke thuis echt thuis is. Er zit nog zoveel potentie in het uitbouwen van dit gevoel van gastvrijheid, ik kan niet wachten om dit samen met mijn team waar te maken."