Joeri Nuijten aangesteld als nieuwe General Manager Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Joeri Nuijten aangesteld als nieuwe General Manager Grand Hotel Amrâth Amsterdam

25 augustus 2023

Per 15 augustus heeft Amrâth Hôtels Joeri Nuijten aangesteld als nieuwe General Manager van het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Met deze aanstelling verwacht Amrâth Hôtels de juiste persoon te hebben gevonden om leiding te geven aan het enthousiaste team en de hotelgasten de komende jaren meer dan ooit te verwelkomen in “A world of Luxury & Art”

 

 

Joeri Nuijten
Tijdens zijn studie aan de MHS De Rooi Pannen in Tilburg maakte Joeri al snel kennis met gastvrijheid van het hoogste niveau via “de Lindenhof” (1 Michelinster) in Nuenen. Na zijn studie startte hij zijn carrière bij Seabourn Cruiselines als kelner, om eenmaal terug in Nederland bij Restaurant Wollerich (1 Michelinster) zijn carrière te vervolgen. In 2004 maakte Joeri, inmiddels in de functie van F&B Manager, de overstap naar Bilderberg Hotels. Hier ontwikkelde Joeri zijn managementvaardigheden snel en groeide hij binnen 4 jaar door naar plaatsvervangend General Manager van het 5* Bilderberg Garden Hotel / Restaurant de Kersentuin in Amsterdam. Vanaf die tijd heeft Joeri als General Manager 4 verschillende Bildergberg Hotels aan mogen sturen waarbij toch wel een hoogtepunt was dat hij in 2016 samen met het team van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland de tweede plek in de Dutch Hotel Awards behaalde. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland werd in 2019 overgenomen door Fletcher Hotels, waar hij de afgelopen 3 jaar Senior Hotelmanager was van het Fletcher Hotel Amsterdam. 

Joeri kijkt er naar uit om het roer in handen te nemen in het Scheepvaarthuis, één van de bekendste monumenten van Amsterdam: “Gastvrijheid zit in mijn bloed en ik kijk er naar uit om mijn ervaring en expertise in te kunnen zetten om samen met het team te excelleren zodat we al het potentieel van monumentale Grand Hotel Amrâth Amsterdam kunnen inzetten om gast- en medewerkersverwachtingen te kunnen overtreffen.”