Traditionele Christmas Tree Lighting start van feestelijke decembermaand in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Traditionele Christmas Tree Lighting start van feestelijke decembermaand in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

9 december 2022

Met het onsteken van de lichtjes van de reusachtige kerstboom is het feestseizoen in Grand Hotel Amrâth Kurhaus op 8 december tijdens de traditionele Christmas Tree Lighting officieel ingeluid. 

De met veel aandacht en zorg opgetuigde kerstboom, meet maar liefst 14 meter en vormt het stralend middelpunt van de Kurzaal. De imposante boom, die in wijde omtrek bekend staat en jaarlijks veel bekijks trekt, is dit jaar uitgedost in glinsterend goud met fonkelende rode ballen en sierlijke ornamenten. De ruim 8000 lichtjes in de boom lichten het decor van de historische Kurzaal op majestueuze wijze op en de royaal met kerstgroen omhangen galerijen zorgen voor een extra magische kerstsfeer. Op 8 december zijn traditiegetrouw de lampjes van de boom ontstoken tijdens de Christmas Tree Lighting. Het jaarlijks terugkerende evenement, waar Grand Hotel Amrâth Kurhaus samen met relaties terugkijkt op het afgelopen jaar en een toost uitbrengt op het nieuwe jaar, was na twee jaar coronastilte terug van weggeweest. Dit jaar was het de eer aan General Manager Roxana Tajvar om samen met wethouder Saskia Bruynes en voorzitter van MKB Den Haag Pieter Scholten de lampjes in de boom te ontlichten. Zoals altijd een bijzonder moment dat bij een ieder het ultieme feestdagengevoel naar boven brengt. Akoestisch trio Little Breeze zorgde geheel in kersstijl voor de muzikale omlijsting van de avond.

Een jaar met een gouden randje
General Manager Roxana Tajvar kijkt terug op een succesvol 2022: "Dit jaar was er één met een gouden randje. Na lange tijd konden we onze gasten weer zoals vanouds ontvangen en in de watten leggen. Dit maakt de komende feestdagen extra speciaal en we zijn dan ook blij om met een spectaculaire kerstshow op 24 en 25 december en brunch op 26 december weer vele families en vrienden een onvergetelijke kerst te kunnen bezorgen".