Culinair genieten van het wildseizoen bij Amrâth Hôtels

Het wildseizoen is weer begonnen! De hoogste tijd om te genieten van culinaire wildgerechten in één van onze Amrâth hotels!
Proef de unieke smaken van het seizoen en geniet van onze wild specials gecombineerd met een goed glas wijn.

De niet-wildliefhebber geniet natuurlijk van de gerechten op onze reguliere menukaart.

Bekijk de wild specials

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

In onze prachtige bar lounge, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, verwelkomen wij je graag voor een heerlijke culinaire ervaring tijdens het wildseizoen. Je kunt onder het genot van een drankje in onze gezellige bar lounge tot laat in de avond nagenieten tijdens het najaar.

Reserveer direct

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Reserveer nu je tafel in ons restaurant en geniet dit najaar van onze culinaire wild specials. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark Hilversum beschikt over een gezellig en knus restaurant met een natuurrijke omgeving aan de rand van Hilversum.

Reserveer direct

 

Amrâth Hotel Media Park - Hilversum

Ervaar de hartelijke atmosfeer bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum. Reserveer nu je tafel in ons restaurant en geniet van onze wild specials of probeer onze seizoensgerechten en heerlijke drankjes.


Reserveer direct

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Tijdens het wildseizoen verzorgt Grand Hotel Amrâth Kurhaus heerlijke culinaire wildgerechten. Laat jezelf verwennen in ons restaurant, terwijl je aan het genieten bent van een heerlijke en ontspannen avond.

Reserveer direct

Amrâth Berghotel Amersfoort

Wij verwelkomen je tijdens het wildseizoen graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze wild specials. Laat je verrassen door onze culinaire wildgerechten en geniet van een sfeervolle avond vol smaak en gezelligheid.

Reserveer direct

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Onze keuken heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag. Tijdens het wildseizoen kun je in ons eigen restaurant genieten van de heerlijke wild specials van onze Chef. Onze keukenbrigade staat garant voor de bereiding van de meest hoogwaardige en verrukkelijke gerechten.

Reserveer direct

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Laat je verrassen door smaakvolle gerechten, bereid met de beste seizoensproducten en geniet van de bourgondische gastvrijheid. Maak je bezoek aan de stad compleet en geniet deze herfst van onze heerlijke wild specials.

Reserveer direct