Wijnen

Welkom bij onze exclusieve selectie wijnen, waar kwaliteit en genot samenkomen. Ontdek de 5 Spaanse wijnen uit onze Será Amrâth collectie. Van verfijnde witte tot robuuste rode wijnen, elke fles belooft een unieke ervaring. Neem een kijkje en laat je verleiden door onze heerlijke wijnen!

Será Verdejo

Verdejo is een druif die de afgelopen jaren bezig is aan ware zegetocht door Spanje. Door het internationale succes van Rueda, is men deze druif ook in andere delen van het land gaan aanplanten. Door de moderne wijnmaaktechnieken lukt het de wijnmakers van Bodega Alcena om er lekker frisse en herkenbare Verdejo van te maken.


Será Monastrell

Monastrell is de druif die in Jumilla van oudsher perfect op z’n plek is. In dit hete, droge klimaat en op de arme bodem komt deze druif tot z’n hoogste kwaliteitspotentieel. De Monastrell is een heerlijk fruitig rood wijntje!


Será Chardonnay Premium

Chardonnay is een druivenras die zich thuis voelt in heel veel verschillende klimaten. Ook met de warmte van Jumilla kan deze druif prima overweg. Het resulteert in een rijpe stijl Chardonnay, lekker aangezet met wat houtrijping. De toevoeging ‘Premium’ duidt hierop.


Será Monstrell Rosé

Monastrell is de druif die in Jumilla van oudsher perfect op zijn plek is. In dit hete, droge klimaat en op de arme bodem komt deze druif tot zijn hoogste kwaliteitspotentieel. Vooral voor de warmbloedige rode wijnen natuurlijk, maar de wijnmakers van Bodegas Alcena maken, met behulp van moderne wijnmaaktechnieken, er een smakelijke en fris fruitige rosé van.


Será Tempranillo Premium

Tempranillo is het Spaanse druivenras bij uitstek. In vrijwel het hele land geeft deze druif gulle, krachtige wijnen. Será Premium is hierop geen uitzondering. De toevoeging Premium duidt op de houtrijping die deze wijn nóg lekkerder maakt.