Vier de Liefde bij Amrâth Hôtels!

Deze maand laten we de vonken overslaan en vieren we de liefde bij Amrâth Hôtels! Verwen jouw Valentijn met een romantische reis door Nederland, waar je kunt genieten van heerlijke diners en prachtige steden kunt verkennen. Reserveer nu bij één van onze hotels en beleef de perfecte getaway met je Valentijn!

Kies voor het Valentijnsarrangement en laat je betoveren door een romantisch versierde kamer, waar rozenblaadjes je verwelkomen en een fles gekoelde prosecco klaarstaat om samen te proosten op de liefde.

Valentijnsarrangementen

Profiteer in februari van 15% korting op een romantische overnachting inclusief ontbijt. Om samen de maand van de liefde te vieren wacht er bij aankomst een liefdevolle verrassing. Bij het Valentijnsarrangement ontvangen jullie een gekoelde fles prosecco om samen van te genieten. De kamer is versierd met rozenblaadjes voor een extra vleugje romantiek!

Maak van deze Valentijn een onvergetelijke ervaring met Amrâth Hôtels!

Bekijk alle hotels 

Romantisch dineren

In februari staan de restaurants van Amrâth Hôtels in het thema van romantiek. Het perfecte moment om jouw Valentijn te verwennen met een heerlijk culinair diner bij één van onze Amrâth restaurants! Onze chef-koks hebben met passie en liefde een heerlijk Valentijnsmenu voor jullie samengesteld.

Bekijk de restaurants

Trakteer op een dagje Spa & Wellness

Maak jullie dag compleet met een (duo)behandeling en kom heerlijk tot rust in één van onze Spa & Wellness faciliteiten. Reserveer voor Valentijn een spa-arrangement in Amsterdam of Scheveningen en beleef samen een onvergetelijke dag vol ontspanning.

Bekijk hier de Spa & Wellness van:
Grand Hotel Amrâth Amsterdam     Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat qualitytime!

Bestel jouw Cadeaukaart