Kamers

Tulip Inn Heerlen City Centre is gevestigd in een monumentaal art-decogebouw uit de jaren '20. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi en koffie- en theefaciliteiten. Word rustig wakker in onze ontbijtzaal met ons uitgebreide ontbijtbuffet.

 

Single kamer

De single kamer is een comfortabele, sfeervolle kamer met alle faciliteiten die nodig zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers beschikken over een boxspring bed, gratis koffie- en thee faciliteiten, een flatscreen tv, draadloos high speed internet en een ruime badkamer met bad en/of douche.

Standaard kamer

De standaard kamer is een comfortabele, sfeervolle kamer met alle faciliteiten die nodig zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers beschikken over twee aparte boxspring bedden, gratis koffie- en thee faciliteiten, een flatscreen tv, draadloos high speed internet en een ruime badkamer met bad en / of douche.

Driepersoonskamer

De driepersoonskamer is een comfortabele, sfeervolle kamer met alle faciliteiten die nodig zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers beschikken over drie boxspring bedden, gratis koffie- en thee faciliteiten, een flatscreen tv, draadloos high speed internet en een ruime badkamer met bad en/of douche.

Familiekamer

De familiekamer is een comfortabele, sfeervolle kamer met alle faciliteiten die nodig zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers beschikken over drie boxspring bedden, gratis koffie- en thee faciliteiten, een flatscreen tv, draadloos high speed internet en een ruime badkamer met bad en/of douche.

Deluxe kamer

De deluxe kamer is een comfortabele, sfeervolle kamer met alle faciliteiten die nodig zijn om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers beschikken over twee boxspring bedden, een koffiemachine & koffie cups een flatscreen tv, badjassen & slippers, draadloos high speed internet, een koelkastje, zithoek en een ruime badkamer met bad en/of douche.