Tulip Inn Heerlen City Centre

Reserveer nu jouw kamer:

Boek nu

Gasten informatie A-Z

Overnachten

Het 3-sterrenhotel Tulip Inn Heerlen City Centre is gevestigd in een monumentaal Art Deco pand uit 1920 in het centrum van het Limburgse Heerlen. 

Het hotel beschikt over 56 comfortabele hotelkamers. Er is gratis draadloos internet in het gehele gebouw.

Het hotel heeft een groot ontbijtrestaurant, bibliotheek en vergaderzalen. In de directe nabijheid van het hotel vind je diverse winkels, eetgelegenheden, wandel- en fietsroutes! Door de centrale ligging is het hotel de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdig bezoek aan Zuid-Limburg.

Bekijk de kamers

 

Dineren

Heerlen verwelkomt fijnproevers met open armen. Geniet van de verscheidenheid aan restaurants die de Limburgse smaken combineren met internationale keukens. Dineren in deze stad is een onvergetelijke en smaakvolle belevenis.

Voor een culinaire avond delen onze medewerkers graag enkele van hun favoriete restaurants in de omgeving van Tulip Inn Heerlen City Centre:

  • Brasserie Mijn Streek - Nederlands / Internationaal
  • El Greco - Grieks
  • Carpe Diem - Mediterraans
  • Il Castello - Italiaans
  • Zafran - Indiaans
  • Toko Patja - Indonesische

Arrangementen

Tulip Inn Heerlen City Centre biedt verschillende leuke en verrassende arrangementen aan. Maak je bezoek compleet en bekijk onze arrangementen.

Bekijk hier onze arrangementen

Vergaderen

Tulip Inn Heerlen City Centre biedt met 2 multifunctionele vergaderzalen, een bibliotheek met lounge plaats om 400 gasten te verwelkomen! De zalen beschikken over diverse vergaderfaciliteiten, waaronder daglicht en gratis Wi-Fi. Door de unieke locatie in het centrum van Heerlen, naarbij Maastricht, is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor jouw bijeenkomst.

Bekijk de vergaderzalen

Green Key

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.

Met trots delen wij mee dat Tulip Inn Heerlen City Centre Green Key ‘Goud’ gecertificeerd is. Dit is de hoogste certificering van het keurmerk. Dispensatie op Norm 7.1 (ledverlichting) is verleend tot 01-10-2024.

Bij Amrâth Hôtels staat duurzaamheid hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Meer informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Amrâth Hôtels vind je hier:  

Duurzaamheid bij Amrâth Hôtels

Heerlen en Omgeving

Er valt veel te beleven in Zuid-Limburg! Wat dacht je van het prachtige heuvelachtige landschap, de Bourgondische gastvrijheid en niet te vergeten de internationale topattracties! Ontdek de vele historische en hedendaagse bezienswaardigheden of trek er op uit in adembenemende natuur. Kortom: er is genoeg te zien en te doen of je nu kiest voor natuur, cultuur of genieten, alles is mogelijk! Zuid Limburg heeft voor ieder wat wils!

Bekijk activiteiten Zuid-Limburg