Ontdek onze eigen Será Amrâth huiswijnen!

Será Amrâth

Será Amrâth oftewel: wij zijn Amrâth! Bij Amrâth Hôtels streven we altijd naar kwaliteit in elk aspect van onze gastervaring en dat omvat ook de keuze voor de Será wijnen.

Waarom hebben we gekozen voor Será Amrâth? Omdat we geloven dat onze gasten alleen het beste verdienen. Será Amrâth weerspiegelt de kernwaarden van Amrâth Hôtels: kwaliteit en gastvrijheid. De keuze voor deze wijn en dit huis was dan ook een natuurlijke stap in ons streven naar het bieden van de meest verfijnde en onvergetelijke ervaringen aan onze gasten.

Bij Será Amrâth gaan we verder dan alleen maar het serveren van wijn; we creëren een ambiance, een verhaal en een herinnering die lang blijft hangen.

Ontdek onze wijnen

Ontdek onze exclusieve selectie van 5 heerlijke wijnen, zorgvuldig gekozen uit de beste wijngaarden. Van verfijnde witte en sprankelende rosé tot volle rode wijnen. Neem een kijkje en ontdek onze diverse selectie van smaakvolle wijnen.

Bekijk onze wijnen

Gemaakt in de oudste wijnmakerij van Jumilla, Spanje

De Será Amrâth wijnen worden gemaakt door Bodegas Alceño. Dit familiebedrijf, opgericht in 1870, is gelegen in het hart van het zuid Spaanse Jumilla. Door toepassing van moderne wijnmaaktechnieken en door voortdurende innovaties van de faciliteiten voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. De wijnen blinken uit in zuiverheid en herkenbaarheid van de verschillende druivenrassen.