Wellness van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard weer open per 1 juli

Wellness van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard weer open per 1 juli

7 juli 2020

Per 1 juli is het wellness complex van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard weer geopend. Na de verplichte sluiting van ruim 3 maanden zijn management en medewerkers blij om weer gasten te mogen ontvangen.

General Manager Yvanka Vos is enthousiast dat ze na lang wachten haar gasten weer de nodige ontspanningsmogelijkheden kan bieden: “Ik ben ervan overtuigd dat we ook met de doorgevoerde maatregelen de vertrouwde gastvrijheid kunnen bieden zoals onze gasten dit van ons gewend zijn. Doordat we nu minder gasten kunnen ontvangen is er zelfs meer ruimte voor ontspanning. De buitenruimte, gelegen aan het Limbrichtse Bos, is op haar mooist in deze tijd van het jaar en biedt een ware oase aan rust. Er is weer volop gelegenheid om op te laden en te genieten van onze sauna’s, baden en een scala aan beautybehandelingen die onze wellness te bieden heeft. Wij kijken er naar uit onze gasten weer in de watten te mogen leggen!”

ONDERHOUD EN VERNIEUWINGEN

Tijdens de periode van sluiting hebben medewerkers niet stil gezeten; vol overgave is gewerkt aan het groot onderhoud van de sauna’s en baden, vernieuwing van het schilderwerk en het opknappen van het buitenmeubilair. Daarnaast heeft het restaurant een nieuwe indeling en menukaart gekregen.

PROTOCOL

In de afgelopen maanden is veelal in praktijk uitgedacht en getest op welke manier de nieuwe maatregelen het best en op meest gastvrije wijze geïmplementeerd kunnen worden. Er is conform de Hygiënerichtlijn voor sauna's en badinrichtingen een protocol opgesteld, teneinde dit als basis te laten dienen voor het visueel zichtbaar maken van de maatregelen. Hierbij is rekening gehouden met de praktische uitvoerbaarheid maar bovenal met behoud van het gastvrijheidsgevoel. Bij ontvangst wordt een korte gezondheidscheck uitgevoerd aan de hand van enkele vragen. In en rondom de sauna’s en baden is duidelijke routing aangebracht en per ruimte wordt het maximaal aantal toelaatbare gasten aangegeven. Door het doseren en reguleren van de bezoekersaantallen is het mogelijk om alle faciliteiten weer open te stellen. 

ZOMERAANBIEDING

Amrâth Hôtel & Thermen Born-Sittard biedt in het kader van de heropening in de maanden juli en augustus een gratis hydraterende en verzorgende decolleté pakking aan bij reservering van een beautybehandeling.