Grand Hotel Amrâth Kurhaus brengt Dinnershow Grandeur van Wentink, Forno & Partners naar Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus brengt Dinnershow Grandeur van Wentink, Forno & Partners naar Scheveningen

1 juli 2021

Met het décor van de majestueuze Kurzaal als inspiratie, waar velen beroemdheden al de sterren van de hemel speelden, brengt Wentink, Forno & Partners haar nieuwste dinnershow Grandeur nu exclusief naar Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Samenwerking Wentink, Forno & Partners

Na eerdere uitingen van wederzijdse interesse voor een samenwerking hebben Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Wentink, Forno & Partners nu daadwerkelijk hun krachten verenigd. De rijke historie van het hotel vormde voor Wentink, Forno en Partners dé inspiratie voor haar nieuwste dinnershow Grandeur. Op het podium van de fameuze Kurzaal, bezocht door vele royals en waar menig artiest van naam en faam haar kunsten heeft vertoond, zal de show vanaf 18 september 2021 iedere zaterdag ten tonele worden gebracht.  Een uniek decor in een locatie met historische allure, in combinatie met high class entertainment maken samen een exceptionele show van wereldklasse. General Manager Roxana Tajvar is verheugd over de samenwerking: “Wij vinden het een eer om een show van deze statuur en geschikt voor jong en oud, naar ons hotel te halen.  Grand Hotel Amrâth Kurhaus en specifiek onze indrukwekkende Kurzaal die de grandeur van een rijk verleden uitademt, is het perfecte decor voor een show als deze. De show in combinatie met diner en overnachtingsmogelijkheid biedt een totaalbeleving voor een onvergetelijk weekendje weg.”

De show

Dinnershow Grandeur is een gevarieerd en feestelijk zang- en dansspektakel dat van het begin tot het eind verrast en boeit. De cast van maar liefst 40 showdansers, live muzikanten, solisten, onder wie de befaamde Soul Sisters, samen met het indrukwekkende entourage en de oogverblindende kostuums maken deze show een ware lust voor het oog. De vedetten van weleer die ooit het podium van het Kurhaus betraden, zoals Edith Piaf, Marlène Dietrich, Josephine Baker, Ramses Shaffy, Liesbeth List en natuurlijk de Rolling Stones, zullen op waardige wijze worden geëerd. Maar ook funk, latin, soul en pop van Beyonce, Jennifer Lopez, Tina Turner en Aretha Franklin zullen de revue passeren. De uitzonderlijke artistieke prestaties van de topartiesten uit de cast zijn soms grappig, soms ontroerend en altijd verrassend. De show is een adembenemend vertoon van virtuositeit waarbij je op het puntje van je stoel zit. Een grootse entertainment happening, met ruim 400 oogverblindende kostuums, van internationale allure, maar wel met een Hollands hart.

Productie

De show is naar een idee van Frank Wentink, die reeds vele dinnershows succesvol op zijn naam mocht schrijven. Hij is tevens verantwoordelijk voor de eindregie. Het concept van de show werd samen met Marc Forno, choreograaf en bekend als jurylid van vele televisieprogramma’s, bedacht. Als vanzelfsprekend is hij ook eindverantwoordelijk voor de choreografie en de prachtige in het oog springende kostuums. De show is een aaneenschakeling van live acts die verschillende muziekstijlen weerspiegelen en waarin de solisten en dansers zich ook interactief door het publiek bewegen met hun optredens. Het verhaal van de rijke historie en bovenal “grandeur” van het Kurhaus en al haar bijzondere gasten loopt als een rode draad door de show heen.

Totaalbeleving EAT – DRINK – SLEEP – ENJOY!

Niet alleen oren en ogen worden de kost gegeven, ook de smaakpapillen worden op verrassende wijze verwend met een zinnenprikkelend 4-gangen diner, favoriete wijnen en drankjes. Een 5 sterren overnachting maakt deze unieke beleving compleet. Het geheel wordt aangeboden in een arrangement waarin de show, het 4-gangen diner, drankjes tijdens diner en afterparty en overnachting met ontbijt zijn inbegrepen. Arrangementsprijzen zijn vanaf € 260 per persoon voor volwassenen en € 112,50 voor kinderen.

Publiek

Dinnershow Grandeur richt zich op een breed publiek van jong tot oud en is voor kinderen vanaf 10 jaar al goed te volgen. De show  leent zich perfect voor een gezellig weekend er op uit met z’n tweeën, een feestelijke gelegenheid met familie of vrienden of een bedrijfsuitje. Voor groepen zijn speciale arrangementen beschikbaar die rondom het arrangement aangevuld kunnen worden met maatwerk.