Feestelijke lancering kerstconcerten tijdens Christmas Tree Lighting

Feestelijke lancering kerstconcerten tijdens Christmas Tree Lighting

5 december 2019

Christmas Tree Lighting

Voor het vijfde jaar op rij pronkt in de betoverende ambiance van de Kurzaal een 14 meter hoge kerstboom. Versierd met zo’n 8000 lampjes en een duizendtal aan ornamenten, symboliseert de boom letterlijk het hoogtepunt van het jaar. De kegelvormige, bontgekleurde boom vormt het stralend middelpunt van de zaal, een echte blikvanger die je niet voorbij kunt lopen zonder deze te bewonderen of op een foto vast te leggen. De Kurhaus kerstboom behoort tot één van de grootste en meest indrukwekkende kerstbomen van Nederland en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Op donderdag 5 december zijn traditiegetrouw de lampjes van het pronkstuk ontstoken tijdens de Christmas Tree Lighting. Een jaarlijks terugkerend evenement waar Grand Hotel Amrâth Kurhaus in het bijzijn van relaties terugkijkt op het afgelopen jaar en vooruitblikt op het komende jaar. Dit jaar was de eer aan Minister Bruno Bruins, Ernst van den Berg van City Marketing Branding Gemeente Den Haag en de dames van OG3NE om samen met General Manager Anke Dortmans-Van den Oever de lampjes in de boom te ontlichten; zoals altijd een magisch moment dat bij een ieder het feestdagengevoel aanwakkert.

Concertreeks

De jaarlijkse Christmas Tree Lighting is dit jaar tevens het startschot voor een riant aanbod aan concerten die de feestmaand december muzikaal zullen opluisteren. Bariton Sef Thissen trapt af met drie concerten op 6, 7 en 8 december die het Kurhaus zullen onderdompelen in kerstsferen. Gevolgd door de dames van OG3NE, die na het succes van vorig jaar maar liefst 8 keer hun Magical Christmas in Concert ten gehore zullen brengen. Tijdens de concerten zullen de dames met de “gouden keeltjes” kerstklassiekers op hun eigen unieke OG3NE wijze ten gehore brengen, een belevenis die u niet mag missen. De liefhebbers van chansonier Jaques Brel, kunnen hun hart ophalen op 28 december; Olivier Laurent brengt dan zijn intieme hommage aan de Belgische zanger. Op 27 en 29 december viert George Baker zijn 50-jarig jubileum met een weergaloze en eigentijdse show, waarmee hij zijn fans zal terugbrengen in de tijd van onvervalste hits als Una Paloma Blanca en Little Green Bag. De maand wordt in stijl afgesloten met een spetterend Oud & Nieuw feest getiteld NYE 2020 georganiseerd door Night Birds.

2020

“In 2020 zal Grand Hotel Amrâth Kurhaus zoals gewoonlijk weer vele gala’s, concerten, exposities en zakelijke evenementen ontvangen. In het bijzonder noemenswaardig zijn het Festival Classique, dat sinds enkele jaren de weg terug naar het Kurhaus heeft gevonden. Hét festival dat Scheveningen én het Kurhaus omtovert tot één grote klassieke muziekspeeltuin. Tevens kijken we uit naar de opening van het Legoland Discovery Centre; een verrijking voor onze boulevard en geweldige toevoeging in het vrijetijdsaanbod voor jong en oud. Met de opgefriste zeezijde gevel van het hotel en de ontwikkelingen aangaande de herinrichting van de boulevard hopen wij in 2020 nog meer mensen naar Scheveningen en het Kurhaus te trekken; genoeg om naar uit te kijken dus”, aldus General Manager Anke Dortmans-van den Oever.

www.amrathkurhaus.com