Decembermaand feestelijk ingeluid tijdens traditionele Christmas Tree Lighting in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Decembermaand feestelijk ingeluid tijdens traditionele Christmas Tree Lighting in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

7 december 2018

Christmas Tree Lighting

Op donderdag 6 december heeft de Haagse wethouder Boudewijn Revis, voor het vierde jaar op rij, de lichtjes van de 14-meter hoge kerstboom van Grand Hotel Amrâth Kurhaus ontstoken tijdens het jaarlijks terugkerende Christmas Tree Lighting Event. De gasten werden verrast met een optreden van de populaire band O’G3NE. De dames van O’G3NE zullen vanaf 15 december tien concerten verzorgen in de Kurzaal. Alle concerten zijn uitverkocht, maar relaties ontvingen een sneak preview van de spectaculaire show ‘A Magical Christmas in Concert’. Tijdens de Christmas Tree Lighting werd teruggeblikt op een succesvol 2018 met dank aan de aanwezige relaties die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Er werd teruggekeken op de vele prachtige evenementen die vanuit Grand Hotel Amrâth Kurhaus zijn georganiseerd, maar ook de vele activiteiten op Scheveningen in kader van Feest aan Zee en natuurlijk de finish van de Volvo Ocean Race. 2019 belooft ook een spectaculair jaar te worden voor Scheveningen met de opening van Legoland en de Noord Boulevard.

Nieuwe General Manager

Na 4 jaar neemt General Manager Marcel Bosman afscheid van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Marcel opende het hotel onder de Amrâth vlag na het faillissement in oktober 2014 en wist het hotel met nieuw elan en succesvol op de kaart te zetten. Na een enerverende tijd in het Kurhaus keert hij nu terug naar Grand Hotel Amrâth Amsterdam, gevestigd in het Scheepvaarthuis, het hotel dat hij in 2007 opende. Marcel geeft het stokje door aan Anke Dortmans-Van den Oever. Anke is een bekende van Amrâth Hôtels, met ruim 8 jaar ervaring bij de hotelgroep. Ze werkte onder andere als General Manager van Amrâth Hotel & Thermen Born en was de laatste 2,5 jaar actief als Assistent Operationeel Directeur, waarin ze verantwoordelijk was voor de zuidelijk gelegen Amrâth hotels. “Aangesteld worden als directeur van het welbekende Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een kroon op mijn werk. Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om het team en de gasten te leren kennen. Jacob Pronk heeft het Kurhaus als badhuis ontwikkeld, voor eenieder toegankelijk en als ontmoetingspunt voor gasten in en om Scheveningen. Mijn visie is om dit internationaal door te trekken en om Grand Hotel Amrâth Kurhaus weer op de (wereld)kaart te zetten”, aldus General Manager Anke Dortmans-Van den Oever.

Decembermaand in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

In de decembermaand organiseren de dames van O’G3ENE en Sef Thissen een reeks kerstconcerten in het sfeervolle decor van de Kurzaal. Gedurende de feestmaand is Grand Hotel Amrâth Kurhaus geheel gehuld in kerstsfeer, met als middelpunt de 14-meter hoge kerstboom in de Kurzaal, welke zeker een bezoek waard is. Voor gasten biedt Grand Hotel Amrâth Kurhaus een keur aan feestdagenarrangementen die in het teken staan van traditie, ambiance, feestelijk samenzijn en mooie gerechten.

www.amrathkurhaus.com