Amrâth Hôtels lanceert Cadeaukaarten- en “Vrienden van Amrâth” Loyaliteitsprogramma

Amrâth Hôtels lanceert Cadeaukaarten- en “Vrienden van Amrâth” Loyaliteitsprogramma

6 februari 2017

Op 6 februari presenteert Amrâth Hôtels haar loyaliteitsprogramma, onder de naam Vrienden van Amrâth, tezamen met de introductie van haar nieuwe cadeau-kaartenlijn. Het Vrienden van Amrâth programma, waarmee de gast over elke besteding direct in geld besteedbaar spaartegoed opbouwt, heeft als doel nieuwe en bestaande gasten actief te binden aan haar organisatie. Het cadeaukaartenprogramma van Amrâth Hôtels biedt prepaid cadeaukaarten, variërend van een saldo cadeaukaart met vrije bestedingsmogelijkheid, tot een vooraf vastgestelde Amrâth Belevenis cadeaukaart.

Vrienden van Amrâth Loyaliteitsprogramma
Het Vrienden van Amrâth programma beloont haar deelnemende gasten door het toekennen van spaartegoed op de Vrienden van Amrâth kaart en biedt daarnaast exclusieve ledenvoordelen. Het programma heeft als doel het versterken van de band tussen de deelnemende Amrâth hotels en haar gasten en streeft naar het creëren van loyaliteit aan het merk Amrâth Hôtels. Een Vrienden van Amrâth lid heeft recht op een spaartegoed ter waarde van 5% van de totale waarde aan zelf geconsumeerde logies-, restaurant-, bar- en wellness bestedingen per bezoek.

Amrâth Cadeaukaartenprogramma
Het Amrâth cadeaukaarten programma biedt een range aan cadeaukaarten. Naast de saldo cadeaukaart introduceert Amrâth Hôtels binnen dit programma ook de Amrâth Belevenis cadeaukaarten in de varianten high tea, diner en overnachting voor twee. Deze kaarten worden in twee prijs categorieën aangeboden; voor de 3&4 sterren en 5 sterren hotels. Per kaartsoort is er een selectie van deelnemende hotels. De Amrâth cadeaukaarten worden in feestelijke verpakking aangeboden.

 

Word nu Vriend van Amrâth