Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark weer helemaal up to date na metamorfose hotelkamers

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark weer helemaal up to date na metamorfose hotelkamers

24 januari 2018

Net gereed voor 2018, heeft Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark met trots haar geheel vernieuwde hotelkamers opgeleverd. De in totaal 80 kamers, waarvan 2 suites, hebben allen een renovatie en restyling ondergaan en zijn hiermee volledig gemoderniseerd. De kamers zijn smaakvol gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer van de Gooise villa waarin het hotel is gesitueerd en voldoen hiermee weer jaren aan de actuele wensen van de gasten.

De gerestylde kamers hebben een nieuwe inventaris en stoffering met moderne uitstraling gekregen. Alle kamers zijn voorzien van hedendaagse gemakken zoals een 40 inch led televisie, koffie- en thee faciliteiten, laptopkluis, duurzame led verlichting en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikken de kamers over comfortabele boxspringbedden van 2.10 meter, een zit- en werkgedeelte, een geheel vernieuwde badkamer met vloer verwarming en ruime inloopdouche met rain shower.

General Manager David Gonzalez: “De opgeleverde kamers zijn inmiddels in gebruik genomen en zijn met enthousiasme door onze hotelgasten ontvangen. Iedereen is van harte welkom de kamers zelf te komen bekijken of ervaren. Voor zowel onze zakelijke gasten als gasten die hun vrije tijd bij ons besteden, bieden de vernieuwde kamers een rustgevende ambiance en een sfeer van luxe, comfort en ontspanning.”