AMRÂTH HOTEL LAPERSHOEK ARENAPARK GENOMINEERD VOOR MEETINGS AWARD 2019

AMRÂTH HOTEL LAPERSHOEK ARENAPARK GENOMINEERD VOOR MEETINGS AWARD 2019

23 oktober 2019

Amrâth Hotel Lapershoek  is genomineerd voor de MEETINGS® Award in de categorie ‘Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2019’.

David Gonzalez, General Manager van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark: “We zijn zeer vereerd met de nominatie voor beste vergaderlocatie van 2019! Ons hotel is al sinds jaar een dag een vertrouwd en geliefd meetingpoint voor lokale relaties en de landelijke markt. Dag in dag uit  werkt ons team met veel overgave aan de planning en verzorging van een diversiteit aan bijeenkomsten; van zakelijk meetings tot informele evenementen en deze nominatie zie ik dan ook als waardevolle beloning voor deze inspanning. Met de onlangs gerestylde zalen is ons hotel weer helemaal up to date voor de toekomst en klaar om de award in ontvangst te nemen!”

Veelzijdige vergaderlocatie

Met haar centrale ligging in Midden Nederland, ruime gratis parkeergelegenheid en gunstige ligging ten opzichte van het station, biedt Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark u dé locatie bij uitstek voor uw bijeenkomst met welk karakter dan ook. Uiteenlopend van congres, product presentatie of training tot informeel samenzijn in de vorm van een feest of diner; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het hotel beschikt over 10 flexibel op te stellen en te combineren zaalruimtes met een totale  oppervlakte van ruim 900 vierkante meter en met een maximale capaciteit tot 500 personen.