Amrâth Hotel Eindhoven opent opnieuw haar deuren met een nieuwe formule

Amrâth Hotel Eindhoven opent opnieuw haar deuren met een nieuwe formule

8 oktober 2021

Na een “corona-onderbreking” van zo'n 1,5 jaar opent Amrâth Hotel Eindhoven haar deuren weer voor hotelgasten. Aangepast aan “het nieuwe normaal” zullen er vanaf 1 december 2021 weer hotelgasten logeren in het 3 sterren hotel. 

Nieuwe formule
In het voorjaar van 2020 werd het hotel, aan het begin van de coronacrisis, wegens economische omstandigheden gesloten. Destijds opererend in het 4-sterren segment was er sprake van een stagnatie in de markt waarmee het beoogde rendement niet meer behaald kon worden. Nu komt het hotel dus terug in een aangepaste opzet. David Dreese, algemeen directeur van Amrâth Hôtels, is enthousiast over de heropening: “Ontwikkelingen en groeipotentieel in de markt hebben ertoe geleid dat wij vol vertrouwen opnieuw Amrâth Hotel Eindhoven zullen openen. Met de focus op een nieuw compact serviceconcept, waarin we prijstechnisch onze kamers lager in de markt kunnen aanbieden, verwachten wij een succesvolle formule in handen te hebben. In dit concept worden enkel de 60 kamers van het hotel opnieuw opengesteld voor hotelgasten. Met behoud van de 24-uurs receptie en toevoeging van een self-servicepunt met een selectie van eten, drankjes en essentials, zijn alle noodzakelijk services echter in huis om in de basisbehoeften te voorzien. Aan de hand van samenwerkingen met nabijgelegen restaurants zullen we het servicepakket verder uitbreiden. Bovendien is Eindhoven nog altijd een bruisende stad in transitie; een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis, die ons als hotel veel mogelijkheden biedt." 

Nieuwe manager
Per 1 november 2021 is Neanne de Haas aangesteld als General Manager van het hotel. Na het succesvol afronden van haar opleiding aan de Middelbare Hotelschool De Rooi Pannen Eindhoven in 2017 werkte Neanne in diverse functies binnen de Front Office en F&B afdeling bij Westcord Hotel Noordsee. In 2018 startte Neanne als allround medewerker bij het toenmalige Amrâth Hotel Eindhoven waar ze al snel doorgroeide tot assistent Hoofd Huishouding. In januari 2020 maakte ze de stap naar Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum om hier als Hoofd Huishouding aan de slag te gaan. Neanne is enthousiast over haar nieuwe functie als General Manager van Amrâth Hotel Eindhoven: “Het is altijd mijn ambitie geweest om als hotelmanager mijn passie voor hotellerie, gastvrijheid en service te mogen uitoefenen. Met enorm veel enthousiasme grijp ik deze kans aan. Ik ben gedreven om  Amrâth Hotel Eindhoven in deze nieuwe formule opnieuw op de kaart te zetten. Ik kijk er naar uit de buurt te leren kennen en mijn eerste gasten per 1 december te mogen ontvangen."