Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born onder één naam verder als Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born onder één naam verder als Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

4 januari 2017

Per 1 januari 2017 zijn Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born samengevoegd. Met het samengaan van het hotel en het wellnesscomplex zal een bredere doelgroep benaderd worden en krijgen de gasten een totaalpakket aan service en faciliteiten aangeboden.

Aanleiding
Het hotel en het Thermen complex, beiden al in eigendom van Amrâth Hôtels, zullen per 1 januari 2017 onder één bedrijfsvoering verder gaan. De keuze voor de samenvoeging is vanuit marketingtechnisch en efficiency oogpunt gemaakt door de directie van Amrâth Hôtels. Anke Dortmans, General Manager van Amrâth Hotel & Thermen Born: “Met de samenvoeging van Thermen Born en Amrâth Hotel Born-Sittard kunnen we nu een totaalpakket aan faciliteiten bieden aan onze gasten. We gaan met het nieuwe logo en website samen verder in de ingeslagen richting, met behoud van de eigen identiteit van Amrâth Hôtels en behoud van de vertrouwde gezichten van onze medewerkers".

Presentatie vernieuwde comfortkamers
De samenvoeging gaat gepaard met de presentatie van de gerenoveerde comfort kamers van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard, die gefaseerd worden opgeleverd. De kamers zijn opnieuw gestoffeerd en ingericht met nieuw meubilair. Met de restyling van de kamers wordt een betere aansluiting met het welnesscomplex gerealiseerd.