Amrâth Grand Hotel de l’Empereur nummer één vergaderlocatie van Zuid Limburg volgens Nationale MEETINGS® Awards

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur nummer één vergaderlocatie van Zuid Limburg volgens Nationale MEETINGS® Awards

22 januari 2019

Tijdens de jaarlijkse uitreiking op 21 januari bij Landgoed ISVW te Leusden heeft General Manager Bob van Herpen de 3e prijs van de prestigieuze Nationale MEETINGS Awards in ontvangst mogen nemen en behoort hiermee tevens tot de top vergaderlocaties van Zuid Nederland.

General Manager Bob van Herpen is vereerd om zich met Amrâth Grand Hotel de l’Empereur bij de top drie van Nederlands’ beste meeting locaties te mogen voegen als enige in Zuid Limburg: ”Ik ben zeer verheugd om met deze award Amrâth Grand Hotel de l’Empereur verder op de kaart te zetten en onder de aandacht te brengen als meeting locatie. Ons hotel vergaart met name bekendheid door het historische karakter, maar graag geven wij meer bekendheid aan de ruime meeting faciliteiten die wij als centrumlocatie te bieden hebben. De MEETINGS Awards bieden hier het perfecte podium voor. Ik ben zeer trots op de uitkomst en de inspanningen van het team. Ik bedank de stemmers hartelijk voor hun steun en heet zakelijk Nederland van harte welkom in ons Grand Hotel”.

Unieke vergaderlocatie

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is met haar ligging direct tegenover het Centraal Station een onmisbare locatie die perfect past binnen de Maastrichtse grandeur. Met haar statige Jugendstil gevel is het hotel dan ook een begrip in Maastricht.

Het hotel biedt 7 modern geoutilleerde zalen die evengoed de sfeer van het Rijksmonument reflecteren. Het pronkstuk is de Grand Ballroom met smeedijzeren wenteltrap als eyecatcher; een indrukwekkende split level zaal met een capaciteit tot 450 personen. De zaal leent zich uitstekend voor grote zakelijke bijeenkomsten; maar ook voor informele gelegenheden biedt de entourage een prachtig decor. De overige 6 zalen zijn afzonderlijk of gecombineerd te gebruiken voor verschillende doeleinden en zijn allen voorzien van daglicht en airconditioning. De ruime binnentuin met luxe loungestoelen vormt een centraal rustpunt of inspirerende plek voor een break out sessie. In het in 2018 compleet gerestylede restaurant en bar is het gezellig samenkomen na een dag van inspanning; hier ervaart u de échte gastvrijheid die Maastricht zo eigen is. Overnachten kan in één van de 149 eigentijdse hotelkamers, ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten. Het zwembad met sauna zorgt voor de nodige ontspanningsmogelijkheden. Met het station voor de deur en parkeergelegenheid in de ondergrondse garage is het hotel uitstekend bereikbaar.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur
Amrâth Grand Hotel de l’Empereur beschikt naast 149 comfortabele hotelkamers over een restaurant, een bar, een zwembad en 7 multifunctionele vergaderruimtes die ruimte bieden aan gezelschappen van meer dan 1000 personen, waaronder de Grand Ballroom welke geschikt is voor evenementen tot wel 450 personen. Met récht een grand hotel, dat ondanks de moderniseringen nog altijd de grandeur van weleer draagt. Het rijksmonument in Jugendstil stijl, gebouwd in 1905, is de afgelopen jaren uitgebreid tot het hotel in huidige vorm. Het hotel is gelegen tegenover het centraal station van Maastricht. De locatie is goed bereik-baar met het openbaar vervoer en de auto. Het hotel beschikt over een ruime parkeergarage.

www.amrathhotelempereur.nl