Verse mosselen bij Amrâth Hôtels

Het mosselseizoen is volop in gang! Kom daarom genieten van verse mosselen voor € 24,50 per persoon en een glas La Guirlande Sauvignon Blanc      voor € 5,50 per glas. De mosselen worden door onze chef-kok op klassieke wijze bereid en geserveerd met friet, een frisse salade en 3 bijpassende sauzen.

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Reserveer nu je tafel in ons restaurant en geniet van onze culinaire mosselspecialiteiten. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark Hilversum beschikt over een gezellig en knus restaurant met een natuurrijke omgeving aan de rand van Hilversum.

Restaurant Vivaldi

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Op het grootste terras van Scheveningen kun je in de maanden augustus en september genieten van mosselen, geserveerd met friet, een frisse salade en 3 bijpassende sauzen tijdens je bezoek aan het strand en de boulevard. Grand Hotel Amrâth Kurhaus verzorgt je heerlijke lunch of diner terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op zee!

Restaurant Waves at the Kurhaus

Amrâth Berghotel Amersfoort

Bij Amrâth Berghotel Amersfoort kun je genieten van de heerlijke mosselen, geserveerd met friet, een frisse salade en 3 bijpassende sauzen. Wij verwelkomen je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze menukaart. 

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort