September is mosselmaand bij Amrâth Hôtels

Het mosselseizoen is weer begonnen! Kom daarom genieten van verse mosselen voor € 26,50 per persoon en een glas Grüner Veltliner voor € 5,50 per glas. De mosselen worden door onze chef-kok op klassieke wijze bereid en geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes.

Amrâth Berghotel Amersfoort

Deze maand kun je bij Amrâth Berghotel Amersfoort genieten van de heerlijke mosselen, geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes. Wij verwelkomen je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze menukaart. 

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Amrâth Hotel Arenapark Lapershoek - Hilversum

Deze maand kun je terecht in ons restaurant of op ons terras voor verrukkelijke mosselen geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes. Uiteraard kun je ook genieten van onze seizoensgerechten en heerlijke drankjes.

Restaurant Amrâth Hôtel Lapershoek Arenapark - Hilversum 

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Reserveer nu je tafel op ons terras en kom genieten van een pan heerlijke mosselen geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes! Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft ook een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk 3-gangen week menu.

Bekijk Restaurant Amrâth Hotel Media Park Hilversum 

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Op het grootste terras van Scheveningen kun je in de maand september genieten van mosselen, geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes tijdens je bezoek aan het strand en de boulevard. Grand Hotel Amrâth Kurhaus verzorgt je heerlijke lunch of diner terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op zee!

Restaurant ''Waves at the Kurhaus''

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Amrâth Airport Hotel Rotterdam heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag in het restaurant óf op het ruime groene terras! Tijdens de mosselweken kun je ook in Rotterdam terecht voor een herlijke pan met verse mosselen, geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes.

Restaurant Amrâth Airport Hotel Rotterdam