Magische kerst bij Tulip Inn Heerlen City Centre

Laat de kerstmagie tot leven komen in Tulip Inn Heerlen City Centre en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Heerlen te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Dineren tijdens de kerst

Het knusse centrum van Heerlen staat bekend om haar vele leuke restaurants. Ook tijdens de gezellige kerstdagen staan de restaurants en cafés klaar om je een geweldige culinaire ervaring te geven!

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek? De medewerkers van Tulip Inn Heerlen City Centre raden de volgende activiteiten aan:

  • Wintertijd Heerlen - Van donderdag 14 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 zijn er dagelijks vele activiteiten te vinden Heerlen. Ga bijvoorbeeld heerlijk schaatsen op het Pancratiusplein in het centrum.
  • Bart's Ho Ho show - Zanger, componist en ‘beroepsbourgondiër’ Bart Storcken host op zaterdag 23 december 2023 samen met de 8-koppige jazzfanfare groep Grupo Go in Theater Heerlen een sfeervolle en vrolijke kerstshow.