Sluit samen met je collega's het jaar feestelijk af!

Het einde van het jaar komt in zicht, een perfecte tijd om samen met je collega's terug te kijken op het jaar en voor uit te kijken naar het nieuwe jaar. Bij Amrâth Hôtels verzorgen wij graag jouw borrel en/of diner en zorgen wij er voor dat het aan niets ontbreekt. Wij verzorgen dit graag in één van onze restaurants of in één van onze sfeervolle zalen. Je kunt zelf bepalen hoe je dit wil aankleden. Je kunt de drankjes op nacalculatie bestellen, maar wij kunnen je ook een compleet arrangement op maat aanbieden. Onderstaand treft je verschillende voorbeelden aan. 

Het onderstaande is mogelijk in Amrâth Hotel Lapershoek, Amrâth Hotel Mediapark, Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, Grand Hotel Amrâth Amsterdam en Grand Hotel Amrâth Kurhaus op basis van beschikbaarheid.

Kerstborrel / Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel à 2 uur vanaf € 19,50 per persoon waarbij onbeperkt drankjes zijn inbegrepen uit het Hollands assortiment. De borrel kan verder worden uitgebreid met diverse hapjes:    

  • Rundvlees bitterballen met grove mosterd à € 9,50 (6 stuks)
  • Portie oude kaas, fuet en grove mosterd à € 10,-
  • Oude kaasloempias met chili saus à € 10,- (8 stuks)
  • Brood, ham, olijven, tapenade, kruidenboter, aioli à € 16,-
  • Plateau van koude en warme snacks à € 20,- (16 stuks)

Luxere hapjes zijn op aanvraag en kunnen per hotel verder worden afgestemd. Indien gewenst kan de tijdsduur ook worden aangepast tegen een toeslag.  

Kerst / Nieuwjaars diner

Kerstdiner 3-gangen uitgeserveerd inclusief wijnarrangement vanaf € 57,- per persoon

De chef kok stelt graag een menu samen waar bij elke gang een bijpassende wijn geserveerd zal worden. Indien gewenst kan het diner ook verder worden uitgebreid naar een 4- of 5-gangen diner. Voor Grand Hotel Amrâth Amsterdam en Grand Hotel Amrâth Kurhaus is de prijs vanaf € 67,- per persoon gebaseerd op een 3-gangen diner met wijnarrangement.

De hotels kun je bereiken via:

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur Maastricht: Reservering@hotel-empereur.nl
Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum: zaalreserveringen@Lapershoek.nl
Amrâth Hotel Media Park Hilversum: Info@amrathhotelmediaparkhilversum.nl
Grand Hotel Amrâth Amsterdam: conference@amrathamsterdam.com
Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen:  banquetsales@amrathkurhaus.com

Bovenstaande prijzen kunnen afwijkend zijn per locatie en zijn exclusief (mogelijke) zaalhuur. Ons Banqueting Sales team bespreekt graag persoonlijk verder met u de details en mogelijkheden.