Hotels in Maastricht

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan het bourgondische Maastricht? Ontdek de rijke historie, shop naar hartenlust in de vele winkels en eet echte Limburgse vlaai op één van de vele terrassen op het Vrijthof. 

Maak je bezoek compleet met een overnachting in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur, Amrâth Hotel Bigarré of Amrâth Hotel DuCasque.

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is een 4-sterrenhotel gevestigd in een Rijksmonument, gelegen in het centrum van Maastricht tegenover het Centraal Station.

Het hotel heeft 149 kamers, een restaurant, binnenzwembad en vergaderruimtes die aan de hoteltuin grenzen.

Deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bezoek website Boek direct

Amrâth Hotel DuCasque

Amrâth Hotel DuCasque is gelegen aan het Vrijthof, het meest bekende plein in het centrum van Maastricht. Het 4-sterren boutique hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en beschikt over 45 art-decostijl kamers. 

Een perfecte locatie voor zakelijke en recreatieve gasten die geïntereseerd zijn in gastronomie en cultuur.

Bezoek website Boek direct

 

Amrâth Hotel Bigarré

Amrâth Hotel Bigarré is een 4-sterren hotel gelegen aan de Maas in het centrum van de bourgondische stad Maastricht. Het hotel beschikt over 41 karakteristieke kamers die ingericht zijn met prachtige houten vloeren, zachte kleuren en elegante kroonluchters.

Het hotel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. De auto kun je parkeren op de parkeerplaats van het hotel of in de nabijgelegen parkeergarage.

Bekijk website