Hotels in Maastricht

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan het bourgondische Maastricht? Ontdek de rijke historie, shop naar hartenlust in de vele winkels en eet echte Limburgse vlaai op één van de vele terrassen op het Vrijthof. 

Maak je bezoek compleet met een overnachting in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur, Amrâth Hotel Bigarré of Amrâth Hotel DuCasque.

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is een 4-sterrenhotel gevestigd in een Rijksmonument, gelegen in het centrum van Maastricht tegenover het Centraal Station.

Het hotel heeft 149 kamers, een restaurant, binnenzwembad en vergaderruimtes die aan de hoteltuin grenzen.

Deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bezoek website Boek direct

Amrâth Hotel DuCasque

Amrâth Hotel DuCasque is gelegen aan het Vrijthof, het meest bekende plein in het centrum van Maastricht. Het 4-sterren boutique hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en beschikt over 45 art-decostijl kamers. 

Een perfecte locatie voor zakelijke en recreatieve gasten die geïntereseerd zijn in gastronomie en cultuur.

Bezoek website Boek direct

 

Amrâth Hotel Bigarré

Stap in de lente en geniet van de unieke beleving van ons boetiekhotel aan de oever van de Maas in Maastricht! Verken het bruisende centrum, wandel door de historische straatjes of langs het water en laat je verrassen door de culturele bezienswaardigheden die Maastricht te bieden heeft. 

Amrâth Hotel Bigarré is gelegen aan de Maas in het centrum van de bourgondische stad Maastricht. 

Bekijk Amrâth Hotel Bigarré