Hotels in Hilversum

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan Hilversum? Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat en huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied. Maak uw bezoek compleet met een overnachting in Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum of Amrâth Hotel Media Park Hilversum!

Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum is een 4-sterrenhotel gevestigd in de Gooische Villa in Hilversum.

Het hotel beschikt over 80 comfortabele kamers, 10 vergaderzalen die ruimte biedt voor 400 personen, een gezellig restaurant met bar, serre en terras.

Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Bezoek de website Boek direct

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Het 3-sterrenhotel Amrâth Hotel Media Park ligt op steenworp afstand van de Media Park studio’s en het centrum van Hilversum. 

Het hotel heeft 62 kamers, maar ook gerenoveerde appartementen die in een apart gebouw gevestigd zijn.

In het restaurant wordt ontbijt en diner geserveerd. Het hotel beschikt over 3 moderne vergaderzalen waar u uw zakelijke evenementen kunt organiseren. 

Bezoek website Boek direct

Highlights

Beeld en Geluid - Bij het instituut voor media ontdekt u wat media met u doet en u met de media. Of u nu komt voor de Beeld en Geluid experience, een tijdelijke tentoonstelling, workshop, lezing of de prachtige architectuur: er is altijd wat te doen bij Beeld en Geluid.

Podium de Vorstin - Dit pop- en cultureel podium biedt een breed programma voor jong en oud. Concerten in alle genres, maar ook dance producties, multimedia events en open podia.

Kasteel Muiderslot - Dit is één van de bekendste kastelen van Nederland. Het vierkante kasteel met kenmerkende ronde hoektorens en slotgracht werd gesticht door Floris V. kort na 1285 en gerestaureerd van 1895-1910. U kunt hier terecht voor een rondleiding met audio.

Loosdrechtse Plassen - In Loosdrecht is het water altijd dichtbij, de vijf plassen zijn met elkaar verbonden waardoor er een schitterend watersportgebied is ontstaan. U kunt bij een van de vele verhuurbedrijven terecht voor een kano, roeiboot of zeilboot, maar dus ook voor bijvoorbeeld een sloep. In de plassen liggen eilandjes met mooie stranden, de ideale plek voor een picknick. 

Bekijk activiteiten

Langer verblijven

Amrâth Hotel Media Park Hilversum beschikt naast 46 hotelkamers ook over 16 appartementen, gelegen in het centrum van Hilversum. 

Wilt u minimaal 4 nachten verblijven? De appartementen bieden alle gemakken die u kunt wensen voor een prettig verblijf.

Kamers & appartementen Boek direct