Familie hotels

Maak van jullie dagje uit een gezellig weekend weg en boek ook een overnachting in één van onze hotels. In de directe omgeving van de Amrâth hotels is veel te beleven en te ontdekken. Trek erop uit en breng een bezoek aan de dierentuin, ga op ontdekking in het museum óf leef je uit in het pretpark.

Er is genoeg te beleven voor jong én oud! Nieuwe herinneringen creëren we samen!

 

 

 

Amrâth Hotel Alkmaar Familie

Amrâth Hotel Alkmaar


Alkmaar is een prachtige stad om met het gezin te bezoeken. Plan een rondvaart door de grachten, ontdek de kaasmarkt en het Stedelijk Museum of ontdek meer dan 230 diersoorten en breng een bezoek aan Zee Aquarium Bergen Aan Zee.

Hotel Haarlem familie

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Haarlem is een gezellige en historische stad, zowel voor kinderen als ouders voor elk wat wils. Breng een bezoek aan het Teylers museum en dompel je onder je in de wereld van kunst, wetenschap en geschiedenis of ga spelen in Europa's grootste speeltuin Linnaeushof.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Familie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

In Amsterdam zijn er vele activiteiten en musea te ontdekken. Breng een bezoek aan het Anne Frank Huis of ontdek de grachten van Amsterdam tijdens een avondrondvaart. Bezoek het Rijksmuseum of Dierenpark Artis; één van de oudste dierentuinen ter wereld.

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Hilversum is de ideale uitvalsbasis voor activiteiten voor het hele gezin. Bezoek de Avonturenfabriek met de meeste in-en outdoor activiteiten. Breng een bezoek aan Forteiland Pampus. Pak eerst de boot naar het eiland en ga daarna op ontdekking! Of leer alles over de Hollandse Waterlinies in het Vestingsmuseum.

Amrâth Hotel Media Park - Hilversum

Hilversum, de mediastad van Nederland! Breng een bezoek aan het interactieve mediamuseum ter wereld Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Ga op ontdekking in het Muiderslot en wordt voor één dag prins of prinses. Volg de torenroute met de audiotour voor kinderen en verken het kasteel met een speurtocht.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Neem een verfrissende duik in de zee of beleef eindeloos speelplezier met het gezin op het strand. Breng een bezoek aan SEA LIFE en ontdek wel meer dan 4.000 dieren of bezoek LEGOLAND. Wist je dat er een heuse replica gemaakt is van Grand Hotel Amrâth Kurhaus die gebouwd is met meer dan 14.500 bouwsteentjes?

 

Amrâth Berghotel Amersfoort

Amersfoort, de Keistad van Nederland, is omringd door leuke uitstapjes en activiteiten voor het hele gezin. Bezoek het Nationaal Militair Museum, Kinderpretpark Julianatoren of plan een dagje uit naar één van de leukste dierentuinen in Nederland: Dierenpark Amersfoort.

Amrâth Airport Hotel Rotterdam Familie

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Ga er even tussen uit en bezoek dé havenstad van Nederland. Breng een bezoek aan één van de meest populaire dierenparken van Nederland óf trek erop uit naar de grootste overdekte miniatuurwereld Miniworld Rotterdam. Natuurlijk mag een rondvaart met de watertaxi door de havens niet ontbreken!

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Maastricht is wellicht de mooiste stad van Nederland. Bezoek het Natuurhistorisch museum waar je leert over de natuur van nu en vroeger of breng een bezoek aan de Grotten Noord - St Pietersberg. Een bezoek aan dierentuin GaiaZOO is echt een aanrader! Daar ontdek je meer dan 150 diersoorten!

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Ontdek Maastricht en het Zuid-Limburgse landschap. Bezoek de Miljoenenlijn en beleef een onvergetelijk rit met de stoomtrein en de railbus langs de mooiste plekken van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Ontdek Fort Sint Pieter of bezoek het prachtige Valkenburg voor een wandeltocht door de prachtige natuur.

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Maastricht, de stad met prachtige historische panden en gezellige restaurants. Ga zwemmen in het Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua en zoek de schat van Kapitein Kid. Ga op een interactieve ontdekking in het Discovery Museum en leer alles over de wereld van aarde, wetenschap en techniek.

 

Tulip Inn Heerlen City Centre

Heerlen is de ideale uitvalsbasis om er met het gezin even lekker op uit te gaan. Breng een bezoek aan Kinderstad Heerlen, het middeleeuwse Kasteel Hoensbroek óf ontdek meer dan 150 verschillende diersoorten in dierentuin GaiaZOO.