Verblijf met het hele gezin bij Amrâth Hôtels!

Een weekend weg of korte vakantie in eigen land met het hele gezin? Bij Amrâth Hôtels denken we graag met jullie mee! Onze hotels beschikken over 3- en 4-persoonskamers, een eigen kindermenu, een eigen Amrâth Kidslijn en meer dan voldoende leuke, spannende, ontspannende en actieve activiteiten in de directe omgeving van onze hotels om samen te beleven.

Er is genoeg te beleven voor jong én oud! Nieuwe herinneringen creëren we samen!

 

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Maak het verblijf van je kinderen compleet en verras hen met één van deze Amrâth producten. Met onder andere kleurplaten, puzzelboekjes en knuffels is er voor de kinderen tijdens het verblijf genoeg te doen. Verras je kind en boek de producten reeds bij het maken van een reservering. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen.

Uiteraard zijn deze producten ook verkrijgbaar in het hotel!

Familie arrangementen

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden? Profiteer dan van onze familie arrangementen en maak van je uitje een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin in één van onze hotels.

Bekijk de familie arrangementen

 

Familiekamers

Al onze hotelkamers zijn geschikt voor een overnachting met 3 personen.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus,  Amrâth Hotel Media Park Hilversum en Amrâth Hotel Bigarré beschikken ook over een 4-persoons familiekamer. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien en geschikt om het hele gezin een prettig verblijf te bieden.

Voor onze kleine gasten ligt er altijd een welkomstcadeautje klaar op de kamer!

Kindermenu in het restaurant

Na een dag vol van inspanning zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of het restaurant van het hotel? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk het kindermenu

Familie activiteiten

De centrale ligging van onze hotels is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de vele familie activiteiten in de directe omgeving. Van pretparken en dierenparken tot aan musea en excursies, er is voor iedere gelegenheid en elk seizoen een passende familie activiteit in de buurt.

Ontdek de hotels, de familie arrangementen en de leukste activiteiten in de buurt!

Bekijk de activiteiten