Amrâth Hotels in de Regio Utrecht

Zoekt u een hotel in Utrecht of de regio Utrecht?

Op dit moment bouwen wij hard aan ons Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel, de opening verwachten wij in 2024. www.galaxytowerutrecht.nl

Tot die tijd bent u echter van harte welkom in één van onze andere hotels in de regio.

U bent vanaf Hilversum in een kwartiertje en vanaf Amsterdam in een half uurtje per trein op de Jaarbeurs. In Hilversum kunt u zelfs vrij parkeren bij de hotels!

Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum is een 4-sterrenhotel gevestigd in de Gooische Villa in Hilversum.

Het hotel beschikt over 80 comfortabele kamers, 10 vergaderzalen die ruimte biedt voor 400 personen, een gezellig restaurant met bar, serre en terras.

Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Bezoek de website Boek direct

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Het 3-sterrenhotel Amrâth Hotel Media Park ligt op steenworp afstand van de Media Park studio’s en het centrum van Hilversum. 

Het hotel heeft 62 kamers, maar ook gerenoveerde appartementen die in een apart gebouw gevestigd zijn.

In het restaurant wordt ontbijt en diner geserveerd. Het hotel beschikt over 3 moderne vergaderzalen waar u uw zakelijke evenementen kunt organiseren. 

Bezoek website Boek direct

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een 100 jaar oud monument in Amsterdamse School stijl.

Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementen zalen, restaurant Seven Seas, Bar-Lounge en een Spa & Welness center.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Bezoek website Boek direct

Amrâth Berghotel Amersfoort

Amrâth Berghotel Amersfoort, is gelegen op de Amersfoortse berg in een parkachtig bos, ook wel bekend als “Klein Zwitserland”.

Het hotel kent een rijke historie die teruggaat tot 1880 waarin het hotel voor het eerst als kuuroord onder de naam Hotel de Berg haar deuren opende. Het hotel beschikt over 88 modern ingerichte hotelkamers, welke allen voorzien zijn van airconditioning.  Daarnaast huisvest het hotel 16 multifunctionele zalen, geschikt voor bijeenkomsten met uiteenlopend zakelijk of informeel karakter en met een maximale capaciteit van 224 gasten.

Brasserie 1903 biedt haar gasten zowel binnen als buiten in de prachtig aangelegde tuin, een sfeervolle ontspanningsplek. De brasserie is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner of op aanvraag voor besloten feestelijke gelegenheden. Overige faciliteiten betreffen een fitnessruimte en ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Vanuit het hotel is Amersfoort gemakkelijk per voet of fiets te verkennen.

Bezoek de website