Culinair genieten tijdens de kerst bij Amrâth Hôtels

Een bijzondere tijd van het jaar is bijna aangebroken! De tijd van genieten, samen zijn en gezelligheid. Ervaar de magie van de decembermaand bij Amrâth Hôtels! Ervaar tijdens de feestdagen het ultieme kerstgevoel en combineer je overnachting met een heerlijk kerstdiner.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

In onze prachtige bar lounge, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, verwelkomen wij je graag voor een heerlijke culinaire ervaring tijdens de kerst. Je kunt onder het genot van een drankje in onze gezellige bar lounge tot laat in de avond nagenieten tijdens de kerstdagen.

Reserveren kan via:
E-mail: info@amrathamsterdam.com
Telefonisch: 020 5520 000

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Reserveer nu je tafel in ons restaurant en geniet van een heerlijke lunch, high tea of diner.  Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark Hilversum beschikt over een gezellig en knus restaurant met een natuurrijke omgeving aan de rand van Hilversum.

Reserveren kan via:
E-mail: info@lapershoek.nl
Telefonisch: 035 623 1341

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus heeft een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk 5-gangen diner tijdens de kerstdagen. Laat jezelf verwennen in ons restaurant, terwijl je aan het genieten bent van een heerlijke en ontspannen avond.

Reserveren kan via:
E-mail: info@amrathkurhaus.com
Telefonisch: 070 416 2636

Amrâth Berghotel Amersfoort

Wij verwelkomen je tijdens de kerstdagen graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten. Laat je verrassen door onze culinaire bereide gerechten en geniet van een sfeervolle avond vol smaak en gezelligheid.

Reserveren kan via:
E-mail: info@amrathberghotelamersfoort.nl
Telefonisch: 033 422 4222

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Maastricht is één van de gezelligste steden om te verblijven tijdens de kerstdagen. Laat je verrassen door smaakvolle gerechten, bereid met de beste seizoensproducten en geniet van de bourgondische gastvrijheid. Maak je bezoek aan de stad compleet en geniet deze kerst van onze heerlijke culinaire gerechten.

Reserveren kan via:
E-mail: info@hotel-empereur.nl
Telefonisch: 043 321 3838