It's Summer Time bij Tulip Inn Heerlen City Centre

Laat de zomer tot leven komen in Tulip Inn Heerlen City Centre en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Maastricht te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Tulip Inn Heerlen City Centre. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Het knusse centrum van Heerlen staat bekend om haar vele leuke restaurants. Tijdens de warme zomerdagen staan de restaurants en cafés klaar om je een geweldige culinaire ervaring te geven!

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Heerlen gebruiken? De medewerkers van Tulip Inn Heerlen City Centre raden de volgende activiteiten aan:

  • Zomerse braderieën en markten - Deze zomer vinden er door het hele land braderieën en markten plaats, op weekenden tussen 5 juni, 19 juli en 12 augustus. Bezoekers kunnen lokale ambachten, etenswaren en entertainment verwachten. 
  • Bourgonisch Bierproeven - Op 7 juli 2024 kunnen bierliefhebbers genieten van het Bourgondisch Bierproeven evenement. Dit jaarlijkse festival biedt een scala aan ambachtelijke bieren om te proeven, vergezeld van heerlijk eten en live muziek. Het vindt plaats in het sfeervolle decor.
  • Parkstad Zomerfestival - Op 13 juli 2024 verandert het Parkstad Limburg Theater in het bruisende epicentrum van het Parkstad Zomerfestival. Dit jaarlijkse festijn biedt een kleurrijk palet aan muziek, activiteiten en gastronomische lekkernijen, waardoor bezoekers een onvergetelijke zomerdag beleven.