Haal alles uit de herfst bij Tulip Inn Heerlen City Centre

De gouden gloed van het najaar heeft zijn intrede gedaan en er valt volop te genieten dit seizoen! Bij Tulip Inn Heerlen City Centre dompelen we je onder in die warme en knusse sfeer van de herfst. Laat de gezelligheid op je inwerken en kom volledig tot rust in onze gastvrije omgeving. Ontdek de charme van de herfst en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Tulip Inn Heerlen City Centre.

Welkom in het betoverende herfstseizoen!

Overnachten tijdens de herfst

Profiteer van maandag 25 september 2023 tot en met donderdag
21 december 2023 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt. 

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de herfst

Het knusse centrum van Heerlen staat bekend om haar vele leuke restaurants. Tijdens de gezellige herfstdagen staan de restaurants en cafés klaar om je een geweldige culinaire ervaring te geven!

Tips om alles uit de herfst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek? De medewerkers van Tulip Inn Heerlen City Centre raden de volgende activiteiten aan:

  • Popronde Heerlen 2023 - Laat je verrassen door het grootste rondreizende festival van Nederland. Beleef op zaterdag 21 oktober 2023 van een muzikale ontdekkingstocht in het centrum van Heerlen en geniet van de bruisende sfeer.
  • Dutch Mountain Film Festival - Ervaar tijdens dit festival de passie voor bergfilms. Het uitgebreide programma bevat onder andere historische filmverslagen, spannende docudrama's en nog veel meer! Het festival vindt plaats in het Royal Theater van dinsdag 31 oktober 2023 tot en met zondag 5 november.