Verblijf met het hele gezin in Tulip Inn Heerlen City Centre

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Tulip Inn Heerlen City Centre, midden in het centrum van Heerlen; de ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Heerlen

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Boek direct

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek? De medewerkers van Tulip Inn Heerlen City Centre raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Kinderstad Heerlen - Ontdek het overdekte pretpark met verschillende kinderattracties waaronder achtbanen, draaimolens, botsauto's, glijbanen, springkussens en nog veel meer. Kortom het perfecte uitstapje voor jouw gezin!
  • Kasteel Hoensbroek - Dit is één van de mooiste en best bewaarde kastelen van heel Europa. Houd je ervan om op onderzoek uit te gaan? Dan is dit voor zowel kids als voor volwassenen een heerlijke uitje! Ontdek de 10 meest bijzondere plekken in het kasteel: van de geheime kamer tot het gemakje.
  • Gaia Zoo -  Een bezoek aan dierentuin GaiaZOO met kinderen is een aanrader! Niet voor niets is deze dierentuin verkozen tot het beste uitje van 2023 in Nederland. Naast de dieren zijn er ook veel speelgelegenheden voor de kids. Zij kunnen heerlijk spelen in de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark!