It's Summer Time bij Amrâth Hôtels!

De zomer is aangebroken en bij Amrâth Hôtels geniet je volop van zonnige dagen en ontspannen avonden. Ontdek onze hotels verspreid door heel Nederland voor een fijn verblijf. Het is summer time bij Amrâth Hôtels – de perfecte plek om de zomer te beleven.

Amrâth Hotel Alkmaar actie zomer summer vibes It's Summer Time at

Amrâth Hotel Alkmaar


Beleef deze zomer een dag in Alkmaar. Plan een rondvaart door de grachten van Alkmaar, ontdek de gezellige terrasjes en interessante musea. Of reis af naar de kust om heerlijk te zonnen en een verfrissende duik te nemen.

It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Haarlem is een heerlijke stad met een historisch karakter, vele winkels en gezellige terrassen. Het is ook de ideale uitvalsbasis om het strand van Bloemendaal of Zandvoort te bezoeken.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Wandel deze zomer door de historische binnenstad van Amsterdam! Bezoek de vele bekende musea, plan een rondvaart over de grachten of ga heerlijk winkelen in de hoofdstad van Nederland. 

It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

In Hilversum geniet je van een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur. Ook is Hilversum een prachtige locatie om het water op te gaan deze zomer, bijvoorbeeld bij de Loosdrechtste Plassen!

It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Hotel Mediapark Hilversum

Op het Mediapark vind je interessante musea waaronder het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Of geniet van de prachtige omgeving van de stad. Maak een wandeling of fietstocht over de Heide en ga op verkenning in het Goois Natuurreservaat

Amrâth Kurhaus Scheveningen actie zomer strand korting It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Grand Hotel Kurhaus - Scheveningen

Heerlijk afkoelen aan de zee, tot rust komen op het strand of je favoriete drankje drinken bij de gezellige strandtentjes. Het bekende en prachtige strand van Scheveningen is de ideale zomerse bestemming.

Summer vibes Amersfoort zomer actie Berghotel Amrâth It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Berghotel Amersfoort

Amersfoort, uitgeroepen tot Europese stad van 2024, is deze zomer een prachtige bestemming. Ontdek de rijke geschiedenis en moderne charme van de Keistad. Het oude stadscentrum, omringd door middeleeuwse muren en pittoreske grachten, gezellige pleinen en karakteristieke straatjes nodigt uit om te verkennen. 

Summer vibes Amrâth Airport Hotel Rotterdam actie zomer It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Boek deze zomer een paar dagen weg naar de Havenstad van Nederland. Bezoek de heerlijke food shops in de Markthal, laat je verrassen in het Museum Boijmans Van Beuningen of ga lekker shoppen.

 

It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Tulip Inn Heerlen City Centre

Kom deze zomer tot rust in de prachtige omgeving van Zuid-Limburg. De bourgondische sfeer, de prachtige boomgaarden en haar bruisende steden zijn kenmerkend voor Heerlen en de omgeving.

It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Maastricht is de ideale zomerbestemming voor een vakantie in eigen land. En genieten van de vele boetiekjes en restaurantjes die de stad rijk is, Maastricht heeft voor ieder wat wils! 

It's Summer Time at Amrâth Hôtels It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Maastricht, de stad met prachtige historische panden, vele winkels, gezellige restaurants en natuurlijk de avontuurlijke grotten. Door de vele activiteiten is Maastricht de perfecte zomerbestemming! 

Summer vibes Amrath Hotel maastricht zomer actie Empereur It's Summer Time at Amrâth Hôtels

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Ontdek de vele bezienswaardigheden, winkels en de adembenemende historische binnenstad van Maastricht. Omdat Maastricht aan de Maas ligt kun je in de zomer heerlijk genieten op de gezellige terrasjes aan de rivier.