Magische Kerst bij Amrâth Hôtels

Kerst is de allermooiste tijd van het jaar! Het perfecte moment om gezellig samen te komen en mooie herinneringen te maken. Om deze feestdagen extra speciaal te maken kun je een gezellig weekendje weg boeken met familie, vrienden of je partner bij één van onze Amrâth Hôtels. 

Boek direct bij een hotel naar keuze en ontvang 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.
 
Boekingsperiode: maandag 18-9-2023 tot en met zaterdag 6-1-2023
Verblijfsperiode: vrijdag 22-12-2023 tot en met zondag 7-1-2023


 

Amrath Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar


Ontdek het charmante Alkmaar. In de winter zullen de grachten verlicht zijn waardoor er een knusse sfeer ontstaat. Ervaar de gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van warme dranken en lekkernijen.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Haarlem staat specifiek bekend om haar rijke geschiedenis, kunst en cultuur. Tijdens de winterdagen kun je de sprookjesachtige kerstmarkten en de heerlijke bekende restaurantjes in de binnenstad bezoeken.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Tijdens de kerstdagen verandert Amsterdam in een waar winterparadijs. Kijk je ogen uit op de prachtige grachten, bezoek de culturele musea of de talloze cafés en restaurants met open haarden en warme interieurs.

Amrath Hotel Lapershoek

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

In Hilversum kun je ook in de winter genieten van een wandeling of fietstocht over de prachtige heide. Achteraf toe aan de warmte? Er zijn genoeg koffietentjes waar je terecht kan voor een heerlijk warme chocolademelk.

Amrath Hotel Media Park

Amrâth Hotel Media Park - Hilversum

Hilversum, de mediastad van Nederland! Ook tijdens de winterdagen zijn hier innovatieve en interessante musea te bezoeken zoals het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, het meest interactieve mediamuseum ter wereld.

Amrâth Grand Hotel Kurhaus - Scheveningen

Amrâth Grand Hotel Kurhaus - Scheveningen

Het strand van Scheveningen wordt omgebouwd tot een gezellig winterparadijs! Heerlijk uitwaaien tijdens een wandeling, de zonsondergang bekijken of heerlijk binnen in een strandtent opwarmen met uitzicht op zee.

Amrâth Berghotel Amersfoort

In de winter worden de middeleeuwse straten en de historische binnenstad van Amersfoort volledig in de kerstsfeer getransformeerd. Een fantastische bestemming voor een gezellig winters bezoek!

Rotterdam

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Boek deze kerst een dagje weg naar de Havenstad van Nederland. Ga erop uit in deze bruisende stad. Ontdek de befaamde Koopgoot, breng een bezoek aan de Euromast en eindig je dag met een hapje in de Foodhallen.

 

Amrâth Hotel Eindhoven

Amrâth Hotel Eindhoven


Eindhoven is de lichtstad van Nederland! Bezoek het jaarlijkse GLOW lichtkunstfestival waarbij de stad wordt verlicht of neem een kijkje bij de wintermarkten in het centrum. Eindhoven is zeker de moeite waard!

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Maastricht is misschien wel de mooiste stad van Nederland tijdens de kerstperiode! Bezoek de kerstmarkt '' Magisch Maastricht'', ontdek de vele restaurants en verken alle leuke boektiekjes in het centrum van Maastricht.

Amrath Hotel DuCasque

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Maastricht, de stad met prachtige historische panden, gezellige cafés en een fantastische kerstsfeer in de binnenstad. Een bezoek aan het winterparadijs van Nederland is zeker de moeite waard!

Amrâth Hotel Bigarré - Bigarré

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Ontdek en beleef deze kerstvakantie Maastricht. Maak deze kerst magische herinneringen! Geniet van de winterse kerstmarkt, de bourgondische restaurants en de historie van deze prachtige stad.

Tulip Inn Heerlen City Centre

Tulip Inn Heerlen City Centre

Heerlen is de ideale uitvalsbasis voor kerstevenementen- en activiteiten in de omgeving. Bezoek Kasteel Hoensbreek in Heerlen, de grotten in Valkenburg of bezoek de kerstmarkten in de buurlanden!