Haal alles uit de herfst bij Amrâth Hôtels

De gouden gloed van het najaar heeft zijn intrede gedaan en er valt volop te genieten dit seizoen! Bij Amrâth Hôtels dompelen we je onder in die warme en knusse sfeer van de herfst. Laat de gezelligheid op je inwerken en kom volledig tot rust in onze gastvrije omgeving. Ontdek de charme van de herfst en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Amrâth Hôtels.

Welkom in het betoverende herfstseizoen!

Boek direct bij een hotel naar keuze en ontvang 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt

Boekingsperiode: Maandag 25-09-2023 t/m maandag 23-10-2023
Verblijfsperiode: Maandag 25-09-2023 t/m donderdag 21-12-2023

 

 

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar


Ga er op uit en ontdek het prachtige oude centrum van Alkmaar tijdens de herfst. Zo vind je er meer dan 400 monumenten, gezellige cafés en kun je een rondvaart door te grachten maken.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Haarlem is een heerlijke stad met historische bezienswaardigheden, veel winkels, gezellige terrassen en ontelbaar veel restaurants. Tijdens de herfstdagen is hier van alles te zien en genoeg te beleven!

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Wandel deze herfst door de historische binnenstad van Amsterdam! Bezoek de vele bekende musea, gezellige winkelstraten of strijk neer op één van de verwarmde terrassen langs de Amsterdamse grachten.

Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek - Hilversum

De omgeving van Hilversum is de perfecte locatie om heerlijk te wandelen en te fietsen tijdens de herfst. Verken de altijd kleurrijke heide en ontdek onder andere het Goois natuurreservaat.

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Amrâth Hotel Media Park - Hilversum

In Hilversum kun je genieten van een wandeling of een fietstocht door de prachtige natuur. Ook op cultureel gebied is er voldoende te ontdekken in de verschillende musea van Hilversum en omgeving.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Weer of geen weer: je kunt altijd heerlijk uitwaaien op het strand van Scheveningen! Breng een bezoek aan de Pier, strijk neer in één van de gezellige strandtenten of geniet van één van onze wellness behandelingen.

Amrâth Berghotel Amersfoort

Amrâth Berghotel Amersfoort

Amersfoort, een stad vol historie, is deze herfst de perfecte bestemming voor een paar dagen weg. Ook de omgeving van de stad biedt voldoende mogelijkheden om lekker met de fiets het midden van het land te verkennen.

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Amrâth Airport Hotel Rotterdam

In Rotterdam zijn er genoeg activiteiten om van de herfst te genieten. Maak een fijne herfstwandeling langs de Maas, breng een bezoek aan de Euromast óf geniet van de verschillende keukens in de Foodhallen.

Amrâth Hotel Eindhoven

Amrâth Hotel Eindhoven


Eindhoven, zoveel meer dan de Lichtstad. Deze herfst bruist de stad op cultureel en culinair gebied. Bezoek de negendaagse Dutch Design Week en ontdek de culinaire hotspots van Eindhoven.

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur - Maastricht

Wandel deze herfst over de Sint Servaas, de oudste brug van Nederland, en geniet van het uitzicht over de Maas. Bezoek één van de vele musea die deze stad rijk is en geniet van de herfstzon op één van de vele terrasjes.

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Tijdens de herfst is er in Maastricht genoeg te beleven. Ontdek de bruisende binnenstad van het bourgondische Maastricht of verken de avontuurlijke grotten in de omgeving van Maastricht.

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Ontdek deze herfst het gezellige Maastricht. In het hart van het centrum vind je knusse hotspots, culinaire pareltjes en authentieke boetiekjes. Het bourgoundische Maastricht is zeker de moeite van een bezoek waard!

Tulip Inn Heerlen City Centre

Tulip Inn Heerlen City Centre

Tijdens de herfst is Zuid-Limburg dé perfecte uitvalsbasis om van het mooie landschap te genieten. Maak een uitgebreide herfstwandeling of kom tot rust in één van de vele wellness faciliteiten in de omgeving.