Huishouding Weekendhulp

Hilversum - Tulip Inn Media Park Hilversum

Amrâth Hôtels is een hotelgroep van 16 Nederlandse hotels in het 3, 4 en 5-sterren segment. De hotels zijn uiteenlopend qua concept, grootte en locatie. Door de platte organisatie- structuur is Amrâth Hôtels een flexibele en dynamische organisatie. Voor meer informatie over de hotels kunt u terecht op www.amrathhotels.nl.

Tulip Inn Media Park Hilversum is gelegen in een Gooise villa in het centrum van de media-hoofdstad van Nederland, op slechts 500 meter afstand van de Media Park studio’s.

Voor Tulip Inn Media Park Hilversum zijn wij per direct op zoek naar een Huishouding Weekendhulp voor minimaal 8 uur per week. 

Taken en verantwoordelijkheden

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de hotelkamers en openbare ruimtes. In de functie van Weekendhulp Huishouding ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken van het meubilair, het stoffen en stofzuigen van de kamers en het aanvullen van de service items.

Je bagage

Wij zoeken iemand, die:
• van aanpakken weet;
• flexible is;
• in het weekend beschikbaar is van 10.00 uur tot hooguit 16.00 uur
• het leuk vindt om in een enthousiast en kleinschalig team te werken.

Ons aanbod

De functie zal worden ingevuld o.b.v. een half jaarcontract met de intentie om deze te verlengen bij gebleken geschiktheid. Het betreft een functie o.b.v. een tijdelijk
dienstverband voor 8 uur in de week. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca cao.

Solliciteer direct

Wilt u direct solliciteren op deze functie, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar ondergenoemd e-mail –of postadres ter attentie van de genoemde contactpersoon.

Contactpersoon: Trudy Kuiper
E-mail adres: info@tihilversum.nl
Postadres: Tulip Inn Media Park Hilversum, Koninginneweg 30, 1217 LA Hilversum

Voor meer informatie over deze functie kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Wij kijken uit naar je sollicitatie! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.