Front Office Medewerker (FT)

Haarlem - Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Hotels is een hotelgroep van 15 Nederlandse hotels in het 3, 4 en 5-sterren segment. De hotels zijn uiteenlopend qua concept, grootte en locatie, door de platte organisatie- structuur is Amrâth Hotels een flexibele en dynamische organisatie.

Wij zoeken een enthousiaste receptionist(e) om ons Front Office team te versterken. Als receptionist ben je het visitekaartje van het hotel en ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het in/uitchecken van gasten en de administratieve verwerking hiervan. De diensten zijn verdeeld over de gehele week van 07.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 tot 23.00 uur. Tevens zullen de werkzaamheden op zon- en feestdagen zijn. (het betreft hier geen nachtdiensten).

Houd je van een uitdagende en gevarieerde baan in een werksfeer waar teamverband en een hoog serviceniveau voorop staan? Heb je kennis van hotelreserveringssystemen (Hotel Concepts). Ben je bereid de handen uit de mouwen te steken en ligt jouw focus op kwaliteitsverbetering en gastgerichtheid? Dan horen wij graag iets van jou!

Ons aanbod
Een uitdagende baan in een 4-sterren hotel midden in het centrum van Haarlem. Wij bieden een dienstverband van 38 uur voor bepaalde tijd welke bij geschiktheid verlengd zal worden. Het salaris is marktconform en op basis van de Horeca CAO.

Ook bieden wij:

  • Een informele en collegiale werksfeer
  • Een zelfstandige job
  • Salaris volgens Horeca cao
  • Collectieve zorgverzekering
  • Friends & family tarief om bij hotels van Amrâth te overnachten

Solliciteer direct
Wil je direct solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ondergenoemd e-mail –of postadres. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in de regio Haarlem.

Contactpersoon: Meneer S. van Buuren
E-mailadres: s.vanbuuren@hotelfranshals.nl 
Postadres: Damstraat 10, 2011 HA Haarlem, Nederland

Voor meer informatie over deze functie kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Wij kijken uit naar je sollicitatie! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.