Allround medewerker Bediening

Born-Sittard - Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Amrâth Hôtels is een hotelgroep van 15 Nederlandse hotels in het 3, 4 en 5-sterren segment. De hotels zijn uiteenlopend qua concept, grootte en locatie. Door de platte organisatie- structuur is Amrâth Hôtels een flexibele en dynamische organisatie.

Voor onze Thermen, die aangrenzend is aan Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard zijn wij op zoek naar een Allround medewerker Bediening. 

Taken en verantwoordelijkheden
Jouw dag bij ons staat in het teken van het verzorgen van een ontspannen en onbezorgde dag bij onze gasten. Correct opnemen van bestellingen, serveren van gerechten en dranken, afruimen en schoonhouden van tafels en het schoonhouden van onze brasserie. Gasten sta je op een correcte en vriendelijke manier te woord bij al hun vragen. Daarnaast controleer je regelmatig op naleving van de huisregels.

Je bagage
Jij hebt ervaring in horeca en weet van wanten. Je bent stressbestendig en flexibel in je beschikbaarheid. Gasten tot dienst zijn vind je belangrijk en gastvrijheid zit in je persoonlijkheid

Ons aanbod
De functie zal worden ingevuld o.b.v. een 1 jaarcontract. Met de intentie om deze te verlengen bij gebleken geschiktheid. Het betreft een functie o.b.v. een parttime dienstverband voor 4-30 uur in de week. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca cao.

Solliciteer direct
Wilt u direct solliciteren op deze functie, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar ondergenoemd e-mail –of postadres.

Contactpersoon: Mevrouw Y. Vos
E-mailadres: y.vos@amrathhotelthermenborn.nl 
Postadres: Langereweg 21, 6121 SB Born

Voor meer informatie over deze functie kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Wij kijken uit naar je sollicitatie! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.