Allround F&B Medewerker

Hilversum - Tulip Inn Media Park Hilversum

Amrâth Hôtels is een hotelgroep van 16 Nederlandse hotels in het 3, 4 en 5-sterren segment. De hotels zijn uiteenlopend qua concept, grootte en locatie. Door de platte organisatie- structuur is Amrâth Hôtels een flexibele en dynamische organisatie. Voor meer informatie over de hotels kunt u terecht op www.amrathhotels.nl.

Tulip Inn Media Park Hilversum is gelegen in een Gooise villa in het centrum van de media-hoofdstad van Nederland, op slechts 500 meter afstand van de Media Park studio’s.

Voor Tulip Inn Media Park Hilversum zijn wij per direct op zoek naar een Allround F&B Medewerk(st)er voor minimaal 24 uur per week. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als allround F&B medewerker kom jij te werken in ons unieke hotel, waar we niet alleen uitgaan van persoonlijke en oprechte aandacht voor onze veelal internationale gasten, maar ook voor onze collega’s. Je werkt niet alleen in het restaurant maar ook in de bar, het terras en onze vergaderzalen. Met onze handige App kun je heel makkelijk zien wanneer jij werkt.

Je bagage

Beschik je over een goede teamspirit, spreek je Engels en heb je leuke ideeen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Ons aanbod

De functie zal worden ingevuld o.b.v. een half jaarcontract met de intentie om deze te verlengen bij gebleken geschiktheid. Het betreft een functie o.b.v. een tijdelijk
dienstverband voor 24 uur in de week. Onze arbeidsvoorwaarden zijn
conform de Horeca cao.

Solliciteer direct

Wilt u direct solliciteren op deze functie, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar ondergenoemd e-mail –of postadres ter attentie van de genoemde contactpersoon.

Contactpersoon: Joëlle Roesink
E-mail adres: j.roesink@tihilversum.nl
Postadres: Tulip Inn Media Park Hilversum, Koninginneweg 30, 1217 LA Hilversum

Voor meer informatie over deze functie kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Wij kijken uit naar je sollicitatie! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.