Covid maatregelen

Geachte gast,

Graag verwelkomen wij u bij Amrâth Hôtels! 

Met betrekking tot de corona maatregelen informeren wij u graag;

Aankomst in het hotel
Bij aankomst in onze hotels is er geen corona toegangsbewijs nodig.

Gebruik van mondkapje en 1,5 meter afstand
In het gehele hotel geldt een mondkapjesplicht, alleen wanneer u zit of in uw hotelkamer bent is het dragen van een mondkapje niet nodig.
1,5 meter afstand houden is verplicht, wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

Openingstijden
Onze bars, restaurants en vergaderzalen zijn weer geopend! Deze zijn alleen toegankelijk met een Coronatoegangsbewijs. Er kunnen aangepaste openingstijden gelden en is vooraf reserveren verplicht in verband met verminderde capaciteit.

Pick Up Points
Verschillende hotels bieden na 22:00 uur een Pick Up Point aan waar gasten eten en drinken op kunnen halen om op de hotelkamer te nuttigen. Eten en drinken in publieke ruimten en restaurant / bars / vergaderzalen is na dit tijdstip niet meer toegestaan. Roomservice is in veel van onze hotels ook mogelijk.

Gebruik van sauna en zwembaden
Daar waar wij zwembaden en sauna's in onze hotels hebben, zijn deze alleen toegankelijk met een Coronatoegangsbewijs. Er kunnen aangepaste openingstijden gelden en is vooraf reserveren verplicht in verband met verminderde capaciteit. 

Gebruik Wellness
De behandelingen in de Wellness van het Kurhaus en Born zijn geopend op basis van vooraf reserveren. Hier dient u een geldig Coronatoegangsbewijs te overleggen. Tevens is het dragen van een mondkapje verplicht voor zowel gasten als medewerkers.

Geldig corona bewijs
Dit bewijs kan bestaan uit een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. (bij voorkeur middels gebruik van de coronacheck- app). Indien het voor u of uw reisgezelschap niet mogelijk is dit te verzorgen, kunt u helaas geen gebruik maken van ons restaurant en/of vergaderfaciliteiten.

Onze medewerkers stellen alles in het werk om een veilig verblijf voor u te realiseren. Wij kijken dan ook uit naar uw komst!

Laatst bijgewerkt op 25-01-2022