Covid maatregelen

Geachte gast,

Graag verwelkomen wij u bij Amrâth Hôtels! 

Met betrekking tot de Corona maatregelen informeren wij u graag;

Aankomst in het hotel
Bij aankomst in onze hotels is er geen Corona toegangsbewijs nodig.

Gebruik van mondkapje en 1,5 meter afstand
In het gehele hotel geldt een mondkapjesplicht, alleen wanneer u zit of in uw hotelkamer bent is het dragen van een mondkapje niet nodig.
1,5 meter afstand houden is verlpicht, wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

Bezoek aan onze eet- en drinkgelegenheden
Bij het bezoek aan onze eet- en drinkgelegenheden zoals de bar en het restaurant (voor zowel ontbijt, lunch als diner), de Wellness- en/of vergaderfaciliteiten dient een geldig Corona toegangsbewijs overlegd te worden in de ruimte van de faciliteit zelf. Tevens is een zitplaats verplicht en wordt u derhalve door één van onze medewerkers geplaceerd.

Sluitingstijden
Onze restaurants, bars en vergaderzalen sluiten om 17.00 uur. Na 17.00 uur wordt er geen eten en drinken meer geserveerd in de restaurants, bars, vergaderzalen en publieke ruimtes.Natuurlijk kunt u wel gebruik maken van roomservice.
Onze sauna's sluiten ook om 17.00 uur.

Pick-up points
Verschillende hotels bieden een pick-up point aan waar gasten eten en drinken op kunnen halen om op de hotelkamer te nuttigen. 

Gebruik van sauna- en wellness faciliteiten
Graag verwelkomen wij u in onze sauna- en wellness faciliteiten na overleg van een geldig Corona toegangsbewijs. Tevens is het dragen van een mondkapje verplicht voor zowel gasten als medewerkers.

Geldig Corona bewijs
Dit bewijs kan bestaan uit een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van Corona. (bij voorkeur middels gebruik van de Corona app) Indien het voor u of uw reisgezelschap niet mogelijk is dit te verzorgen, kunt u helaas geen gebruik maken van ons restaurant en/of vergaderfaciliteiten.


Onze medewerkers stellen alles in het werk om een veilig verblijf voor u te realiseren. Wij kijken dan ook uit naar uw komst!

Laatst bijgewerkt op 26-11-2021