Best Western Hotel Eindhoven weer terug onder de vlag van Amrâth Hôtels
Best Western Hotel Eindhoven weer terug onder de vlag van Amrâth Hôtels

Best Western Hotel Eindhoven weer terug onder de vlag van Amrâth Hôtels

10 jan 2019

Na jaren aangesloten te zijn geweest bij de externe reserveringssystemen van Mercure en Best Western zal het hotel per 1 januari 2019 de naam Amrâth Hotel Eindhoven voeren.

Het hotel, dat reeds in eigendom was van Amrâth Hôtels, beëindigt hiermee haar samenwerking met Best Western Hotels Nederland en draagt sinds 1 januari de naam Amrâth Hotel Eindhoven. Operationeel directeur van Amrâth Hôtels, David Dreese, beargumenteert de keuze als volgt: “Ontwikkelingen in de markt en de groei van het Amrâth online boekingssysteem hebben er toe geleid dat wij vol vertrouwen en opnieuw de naam Amrâth zullen gaan voeren in Eindhoven. Daarnaast biedt de overgang veel operationele en commerciële voordelen. Bovendien is Eindhoven een bruisende stad in transitie; een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis, die ons als hotel veel mogelijkheden biedt”.

Nieuwe Manager

Per 1 mei is Leila Hulshof aangesteld als General Manager van het hotel. Zij heeft de functie overgenomen van Fanny van den Dries. Na het succesvol afronden van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden werkte Leila in diverse functies binnen de hotellerie o.a. Hotel Theater Figi te Zeist en Landgoed Zonheuvel te Doorn. Meest recent was Leila werkzaam als E-Commerce Manager van Amrâth Hôtels en was zij verantwoordelijk voor de online marketing van diverse hotels in de keten. Leila is enthousiast over haar nieuwe functie als General Manager van Amrâth Hotel Eindhoven: “Afgelopen half jaar heb ik samen met het enthousiaste team mooie resultaten mogen behalen. Het samenbrengen van afdelingen en het verbeteren van werkprocessen hebben hieraan bijgedragen. Ik ben trots dat Hotel Eindhoven verder gaat onder de Amrâth vlag! De groei die onze hotelketen heeft doorgemaakt is er een om trots op te zijn. Ik kijk er naar uit om onze gasten te mogen welkomen in Amrâth Hotel Eindhoven”.

Amrâth Hotel Eindhoven

Amrâth Hotel Eindhoven is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Eindhoven. Voor zowel een toeristisch bezoek of zakelijk verblijf is het hotel dé ideale uitvalsbasis met haar gunstige ligging ten opzichte van natuur, uitgaansgelegenheden, het zakelijk district en de luchthaven van Eindhoven. Het hotel beschikt over 60 moderne hotelkamers, een gezellig restaurant met hotelbar en 3 vergaderzalen. Gasten kunnen bovendien kosteloos parkeren op het eigen parkeerterrein.

www.amrathhoteleindhoven.nl

Terug naar overzicht