Vul uw gegevens in en rond de bestelling af

De cadeaubon van uw keuze wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking; leuk om te geven! U kunt de cadeaukaart aanschaffen voor gebruik in één van de Amrâth hotels, alsmede de hotels in eigendom van Amrâth Hôtels maar opererend onder de vlag Tulip Inn.

Vul hieronder uw gegevens en de bezorggegevens in. Wanneer u daarna op 'Betaal & bevestig' klikt wordt u geleid naar de betaalmodule waar u de betaling van uw bestelling kunt uitvoeren. Daarna ontvangt u een bevestig van uw bestelling per e-mail. 

Uw factuurgegevens

* veld is verplicht

Bezorging

Bezorgadres

* veld is verplicht

Overzicht

   
Product PrijsAantalTotaal
   
Totaal:  € 0,00    
   

Hoe wilt u betalen?

Algemene Voorwaarden

Voor aankopen die via de webshop worden gedaan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De cadeaukaarten worden kosteloos per reguliere post verzonden, indien de cadeaukaart niet op plaats van bestemming is aangekomen, dan zal deze na melding worden geblokkeerd waardoor de kaart haar waarde verliest, een nieuwe kaart kan worden toegezonden.
  • De waarde van de cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen contant geld.
  • Voor alle Amrâth Belevenis Cadeaukaarten geldt reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • De cadeaukaarten kunnen niet in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp besteed worden.
  • Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een credit card betaling wordt vereist te voldoen met een cadeaukaart.Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd na het ontvangen van de betaling. Let op, de levertijd kan tijdens de feestdagen langer zijn wegens drukte.