Cadeaukaarten

Heeft u geen cadeau inspiratie? Met de Amrâth Belevenis cadeaukaart of Amrâth Saldo cadeaukaart heeft u een leuk en origineel cadeau in handen. Met keuze uit verschillende 4- en 5-sterren hotels verspreid door het land, geven de cadeaukaarten van Amrâth Hôtels genoeg aanleiding voor een inspirerende citytrip, een culinair avontuur of een ontspannen weekend weg.

De cadeaubon van uw keuze wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking; leuk om te geven! U kunt de cadeaukaart aanschaffen voor gebruik in één van de Amrâth hotels, alsmede de hotels in eigendom van Amrâth Hôtels maar opererend onder de vlag van Best Western en Tulip Inn.

  • Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee - 3/4 sterren hotels

Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee - 3/4 sterren hotels

Een origineel en bovenal lekker cadeau; de Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee***(*)! Culinair genieten van een drie-gangen menu, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor twee personen. Dineren bij kaarslicht of zomers lang tafelen op het terras dit cadeau staat gegarandeerd voor een gezellige avond uit.

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  • Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee - 5 sterren hotels

Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee - 5 sterren hotels

Een origineel en bovenal lekker cadeau; de Amrâth Belevenis cadeaukaart – Diner voor twee*****! Culinair genieten van een drie-gangen menu, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor twee personen. Dineren bij kaarslicht of zomers lang tafelen op het terras dit cadeau staat gegarandeerd voor een gezellige avond uit.

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  • Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea - 3/4 sterren hotels

Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea - 3/4 sterren hotels

Een high-tea bij Amrâth Hôtels is een feest, met de heerlijkste zoete en hartige hapjes, begeleid door exclusieve  theesoorten van het theehuis Ronnefeldt. Gezellig bijkletsen in een sfeervolle omgeving, de Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea voor twee***(*) is hiervoor uw ideale cadeau!

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  •  De Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea voor twee - 5 sterren hotels

De Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea voor twee - 5 sterren hotels

Een High-Tea bij Amrâth Hôtels is een feest, met de heerlijkste zoete en hartige hapjes, begeleid door exclusieve  theesoorten van het theehuis Ronnefeldt. Gezellig bijkletsen in een sfeervolle omgeving, De Amrâth Belevenis cadeaukaart – High-Tea voor twee***** is hiervoor uw ideale cadeau!

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  • Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee  - 3/4 sterren hotels

Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee - 3/4 sterren hotels

Een Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee***(*) staat garant voor een ontspannen, cultureel of actief nachtje weg. Uitwaaien aan zee, een culturele citytrip, genieten van natuur of wellness, het kan allemaal met de Amrâth Belevenis cadeaukaart - Overnachting voor twee***(*). Met keuze uit hotels in de lijn van Alkmaar tot Maastricht is dit een cadeau naar ieders zin.

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  • Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee - 5 sterren hotels

Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee - 5 sterren hotels

Een Amrâth Belevenis cadeaukaart – Overnachting voor twee***** staat garant voor een ontspannen, cultureel of actief nachtje weg. Uitwaaien aan zee, een culturele citytrip, genieten van natuur of wellness, het kan allemaal met de Amrâth Belevenis cadeaukaart - Overnachting voor twee*****. Met keuze uit hotels in de lijn van Alkmaar tot Maastricht is dit een cadeau naar ieders zin.

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren
  • Saldo cadeaukaart

Saldo cadeaukaart

De Amrâth Saldo cadeaukaart is een geschenk dat altijd goed van pas komt. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk alle kanten op. Of het nou ontspannen overnachten of culinair genieten is, Amrâth Hôtels biedt, verspreid over Nederland, vele mogelijkheden om deze cadeaukaart te besteden. 

Cadeaukaart kopen Cadeaukaart verzilveren