Amrâth Jaarbeurshotel Utrecht

Het Amrâth Jaarbeurshotel Utrecht, met appartementen, is nog in ontwikkeling. Zodra de bouw gestart is zullen wij u via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Het hotel zal bestaan uit circa 250 hotelkamers met er boven circa 330 woningen in een toren van bijna 90 meter! 

Het Amrâth Jaarbeurshotel
Het Jaarbeurshotel ligt op de onderste 7 verdiepingen. Het hotel wordt een luxe vier sterren hotel met een full service aanbod dat voldoet aan de wensen van de Jaarbeurs gast en dat past bij een stad met allure als Utrecht. Het richt zich ook op de toeristische bezoekers van Utrecht. Naast 250 hotelkamers biedt het hotel restaurants, een bar, diverse zalen, een fitness en wellness ruimte. Het hotel ligt aan het Jaarbeursplein, aan de entree van de Jaarbeurs, tegenover het Beatrixtheater, Het Centraal Station, met het stadscentrum en parkeergelegenheden dichtbij.

Appartementen boven het Jaarbeurshotel
Boven het hotel zijn 330 vrije sector huur appartementen gepland met verschillende maten; van kleine studios tot penthouses. De kelder is voorzien van parkeergelegenheid. De woontoren is nog volop in ontwikkeling. Er is nog geen indeling beschikbaar. Inschrijven voor deze woningen is nog niet mogelijk. Graag houden wij u op de hoogte rondom de ontwikkelingen van de appartementen boven het jaarbeurshotel via onze nieuwsbrief.

Jaarbeursbezoekers! 
Zoekt u nu een hotel? Verblijf in onze comfortabele hotels nabij de Jaarbeurs. U bent vanaf Hilversum in een kwartiertje en vanaf Amsterdam in een half uurtje per trein op de Jaarbeurs. In Hilversum kunt u vrij parkeren bij de hotels!

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark - Hilversum

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is een 4-sterrenhotel gevestigd in de Gooische Villa in Hilversum.

Het hotel beschikt over 80 comfortabele kamers, 2 vergaderzalen die ruimte biedt voor 600 personen, een gezellig restaurant met bar, serre en terras.

Amrâth Hotel Lapershoek is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Bezoek de website Boek direct

Tulip Inn Media Park Hilversum

Tulip Inn Media Park Hilversum

Ons 3-sterrenhotel ligt op steenworp afstand van de Media Park studio’s en het centrum van Hilversum. 

Het Tulip Inn Media Park Hilversum heeft één- en tweepersoonskamers, maar ook gerenoveerde appartementen, die in een apart gebouw gevestigd zijn.

In het restaurant wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd. Het hotel beschikt over moderne vergaderzalen waar u uw zakelijke evenementen kunt organiseren. 

Bezoek website Boek direct

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een 100 jaar oud monument in Amsterdamse School stijl.

Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementen zalen, restaurant Seven Seas, Bar-Lounge en een Spa & Welness center.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Bezoek website Boek direct

Verschenen in de pers

Verschenen in de pers

Er gebeurt nogal wat rondom het Amrâth Hotel Jaarbeurs. Ook de pers heeft dit in de gaten en volgt ons op de voet. Hier vindt u een greep uit de verschenen publicaties: