Amrâth Hôtels wenst u fijne kerstdagen en een wonderlijk mooi 2023!

Ook in 2023 verwelkomen onze engeltjes u weer hartelijk in de wonderlijke wereld van Amrâth Hôtels!

Ontdek Scheveningen arrangement

Song 'A whole new world'

The song “A whole new world” is oorspronkelijk afkomstig uit Disney’s animatiefilm uit 1992 en is later opnieuw verfilmd en wereldwijd als musical geproduceerd en in theaters verschenen.

Een duet dat oorspronkelijk is opgenomen door zangers Brad Kane en Lea Salonga in hun respectievelijke rol als de zangstemmen van de hoofdpersonages Aladdin en Jasmine. De ballad dient zowel als het liefdeslied als het themalied van de film. Het gaat bovenal over de liefde maar heeft als onderliggende boodschap hoe je de dingen in het leven vanuit een ander perspectief kan zien vanuit welke situatie dan ook, door te genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft en door de kleine dingen in het leven te waarderen.

Het nummer won verschillende prijzen waaronder een Academy-, Golden Globe en Grammy Award. De musical Alladin neemt je mee op een spectaculaire reis door een magische wereld en wordt nog tot 26 februari 2023 vertoond in het Circustheater in Scheveningen

Luister naar 'A whole new world'
(Foto: Daan van Meer)

Tentoonstelling Songbook van Ruud de Wild in Huis van het Boek

Reis langs de mooiste Nederlandse liedjes’. Radiomaker en kunstenaar Ruud de Wild neemt de bezoeker mee langs de mooiste Nederlandse liederen en liedboeken.

Van het 14de-eeuwse ‘Hadewijch’ handschrift uit Gent tot ‘Zij gelooft in mij’ van Hazes: een muzikale reis langs thema’s als kinderliedjes, liefdesliedjes, strijdliederen en het levenslied. Door zijn persoonlijke keuze uit de Nederlandse liedgeschiedenis laat Ruud de Wild zien hoe rijk die geschiedenis is en hoeveel liedjes in verschillende vormen bewaard zijn gebleven.

Zijn bekende stem is te horen in de audiotour waarin hij praat met artiesten als Roxeanne Hazes, Guus Meeuwis, Corry Konings en Typhoon.

Bekijk de tentoonstelling Songbook van Ruud de Wild in Huis van het Boek