Vier het paasweekend bij Amrâth Hôtels

Tijdens de paasdagen verwelkomen we je graag in één van onze restaurants om te genieten van een heerlijke paasbrunch of een uitgebreide Easter Tea. Geniet je liever van een diner met bijpassend wijnarrangement? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Of verwen jezelf met een overnachting in 1 van de 14 Amrath hotels om extra lang van het paasweekend te genieten.

Vrolijk Pasen!

Een paasbuffet op 1e paasdag in Hilversum

Geniet van een Paasbrunch buffet op 1e paasdag in het prachtige Hilversum bij Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark tussen 13:00 tot 16:00 uur. Reserveren kan voor €45,00 per persoon. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar ontvangen 50% korting. 
 

Easter Tea op 1e en 2e paasdag in Amersfoort

Tussen 12:00 - 15:00 uur geniet je van een uitgebreide Easter Tea.  Reserveren kan vanaf €34,00 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar ontvangen 50% korting. Of kies voor een verrukkelijk 3-gangen paasdiner met bijpassend wijnarrangement.

 

Paasbrunch op 1e paasdag in Rotterdam

Geniet van een biologische paasbrunch bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam. De brunch staat volledig in het thema van een huisgemaakt, biologisch en vegetarisch concept. Reserveren kan voor €37,50 per persoon. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar ontvangen 50% korting.

3-gangen paaslunch of paasdiner in Maastricht

Tijdens het paasweekend kun je bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur terecht voor een speciale culinaire ervaring. Wij bieden hier een heerlijk 3-gangen lunch of diner aan voor €38,50 per persoon.

Amrâth Hotel Alkmaar

Ga er op uit en beleef Alkmaar. Deze stad heeft talloze winkels, gezellige terrasjes en interessante musea. Meer informatie over Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Grand Hotel Frans Hals - Haarlem

Haarlem, een heerlijke stad met historische bezienswaardigheden, veel winkels en gezellige terrassen. Meer informatie over Amrâth Grand Hotel Frans Hals.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Van gezellig winkelen tot toeristische hoogtepunten zoals verschillende musea. Amsterdam heeft het allemaal! Meer informatie over Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Hilversum, de mediastad van Nederland! Dit is dé plek waar het gebeurt: radio, televisie, creatieve concepten en technologische ontwikkelingen. Meer informatie over Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Waai uit op het strand van Scheveningen, de grote parken en de bruisende stad. Den Haag biedt de perfecte ingrediënten voor een veelzijdig verblijf. Meer informatie over Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Amrâth Hotel Eindhoven

De lichtstad van Nederland. Wandel door het bruisende centrum met talloze winkels, barretjes en gezellige restaurants. Ook kun je in Eindhoven genieten van verschillende musea waaronder het DAF museum. Meer informatie over Amrâth Hotel Eindhoven

Tulip Inn Heerlen City Centre

Geniet van het prachtige Zuid-Limburg. De bourgondische sfeer, de prachtige boomgaarden en de bruisende steden. Kom je Zuid-Limburg ontdekken? Meer informatie over Tulip Inn Heerlen City Centre

Amrâth Hotel Bigarré - Maastricht

Er valt veel te beleven in Maastricht! Van wandelen door de natuur tot genieten op het terras, Maastricht heeft voor ieder wat wils! Meer informatie over Amrâth Hotel Bigarré.

Amrâth Hotel DuCasque - Maastricht

Maastricht, de stad met prachtige historische panden, veel winkels, gezellige restaurants en natuurlijk de avontuurlijke grotten. De perfecte vakantie bestemming voor iedereen! Meer informatie over Amrâth Hotel DuCasque