Click here to return to the Mobile Version Mobile version

Nederlands

Home

Schetsontwerp / Artimpression

Amrâth Jaarbeurs hotel en appartementen
 (in ontwikkeling)

Het Amrâth Jaarbeurshotel Utrecht, met appartementen, is nog in ontwikkeling. Zodra de bouw gestart is zullen wij u via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Het hotel zal bestaan uit cirica 275 hotelkamers met er boven circa 350 woningen in een toren van bijna 90 meter! 

Het Amrâth Jaarbeurshotel
Het Jaarbeurshotel ligt op de onderste 7 verdiepingen. Het hotel wordt een luxe vier sterren hotel met een full service aanbod dat voldoet aan de wensen van de Jaarbeurs gast en dat past bij een stad met allure als Utrecht. Het richt zich ook op de toeristische bezoekers van Utrecht.
Naast 275 hotelkamers biedt het hotel restaurants, een bar, diverse zalen, een fitness en welness ruimte. Het hotel ligt aan het Jaarbeursplein, aan de entree van de Jaarbeurs, tegenover het Beatrixtheater, Het Centraal Station, met het stadscentrum en parkeergelegenheden dichtbij.

Appartementen boven het Jaarbeurshotel
Gepland zijn boven het hotel 350 appartementen met verschillende maten van kleine studios tot penthouses. De kelder is voorzien van parkeergelegenheid. De woontoren is nog volop in ontwikkeling. Er is nog geen indeling beschikbaar. Inschrijven voor deze woningen is nog niet mogelijk. Graag houden wij u op de hoogte rondom de ontwikkelingen van de appartementen boven het jaarbeurshotel via onze nieuwsbrief.

Jaarbeursbezoekers! 
Zoekt u nu een hotel? Verblijf in onze comfortabele hotels nabij de Jaarbeurs. U bent vanaf Hilversum in een kwartiertje per trein op de Jaarbeurs. Vrij parkeren bij de hotels!

Bekijk hier de Amrâth Hotels in Hilversum:

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark
Gooische Villa in ’t groen

Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland
Rijksmonument in het centrum

Tulip Inn Media Park Hilversum
In villapark bij stadhuis

Nieuwsbrief ontvangen?

Controleer beschikbaarheid