Click here to return to the Mobile Version Mobile version

Nederlands

Home

Schetsontwerp / Artimpression

Amrâth Jaarbeurs hotel en appartementen in de Galaxy Tower Utrecht
 (in ontwikkeling)

Het Amrâth Jaarbeurshotel Utrecht, met appartementen, is nog in ontwikkeling. Zodra de bouw gestart is zullen wij u via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Het hotel zal bestaan uit circa 250 hotelkamers met er boven circa 330 woningen in een toren van bijna 90 meter! 

Het Amrâth Jaarbeurshotel
Het Jaarbeurshotel ligt op de onderste 7 verdiepingen. Het hotel wordt een luxe vier sterren hotel met een full service aanbod dat voldoet aan de wensen van de Jaarbeurs gast en dat past bij een stad met allure als Utrecht. Het richt zich ook op de toeristische bezoekers van Utrecht. Naast 250 hotelkamers biedt het hotel restaurants, een bar, diverse zalen, een fitness en wellness ruimte. Het hotel ligt aan het Jaarbeursplein, aan de entree van de Jaarbeurs, tegenover het Beatrixtheater, Het Centraal Station, met het stadscentrum en parkeergelegenheden dichtbij.

Appartementen boven het Jaarbeurshotel
Boven het hotel zijn 330 vrije sector huur appartementen gepland met verschillende maten; van kleine studios tot penthouses. De kelder is voorzien van parkeergelegenheid. De woontoren is nog volop in ontwikkeling. Er is nog geen indeling beschikbaar. Inschrijven voor deze woningen is nog niet mogelijk. Graag houden wij u op de hoogte rondom de ontwikkelingen van de appartementen boven het jaarbeurshotel via onze nieuwsbrief.

Jaarbeursbezoekers! 
Zoekt u nu een hotel? Verblijf in onze comfortabele hotels nabij de Jaarbeurs. U bent vanaf Hilversum in een kwartiertje en vanaf Amsterdam in een half uurtje per trein op de Jaarbeurs. In Hilversum kunt u vrij parkeren bij de hotels!

Bekijk hier de Amrâth hotels in Hilversum & Amsterdam:

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Amrâth Hotel Lapershoek
Gooische Villa in ’t groen

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis

Tulip Inn Media Park Hilversum
In villapark bij stadhuis

Nieuwsbrief ontvangen?

Controleer beschikbaarheid